Fast Laughs: Το Netflix δημιουργεί το δικό του TikTok

12:16 6/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ενδιαφέρουσα επιλογή του Netflix το λανσάρισμα μιας νέας λειτουργίας στην πλατφόρμα του. Πρόσφατα το Netflix άρχισε να πειραματίζεται με μια νέα εφαρμογή, η οποία περιλαμβάνει βίντεο τύπου Tik Tok και ονομάζεται Fast Laughs.

Μόνο σε iOs διαθέσιμη μέχρι στιγμής

Μόλις

σήμερα η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή αρχικά θα είναι διαθέσιμη μόνο σε iOs. Μέσα στο 2021 όμως αναμένεται να βρίσκεται και σε συσκευές με λειτουργικό Android. H λογική της εφαρμογής είναι να προσφέρονται σύντομα βίντεο, μικρής διάρκειας, με τη δυνατότητα άμεσης αλληλεπίδρασης μεταξύ των χρηστών. Μάλιστα, με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού θα μπορείτε να μεταφερθείτε στο Netflix, για να παρακολουθήσετε την αντίστοιχη σειρά.

Στο ξεκίνημά της, η νέα εφαρμογή θα περιλαμβάνει σύντομα βίντεο από τη λίστα με τις κωμωδίες του Netflix. Μέσα σε αυτή, θα συμπεριλαμβάνονται ταινίες όπως Murder Mystery και σειρές όπως το Big Mouth και το The Crew. Ακόμα, θα βρίσκονται και αποσπάσματα από κωμικούς όπως ο Kevin Hart και Ali Wong.

To Netflix επιβεβαίωσε ότι στην εφαρμογή Fast Laughs θα υπάρχει πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο και όχι μόνο στα δικά της πρωτότυπα προγράμματα. Παρόλα αυτά, δεν έδωσε ακριβή αριθμό και χρονοδιάγραμμα για το πότε θα είναι όλες διαθέσιμες.

Η επερχόμενη λειτουργία μάλιστα έχει λάβει εξέχουσα θέση στην εφαρμογή του Netflix, όπου είναι προσβάσιμη δίπλα ακριβώς από το coming soon. Κάτι που φανερώνει το πόσο επιτυχημένη φαίνεται να είναι η νέα αυτή δοκιμή του Netflix, όσον αφορά την προσέλκυση νέων χρηστών και τη σύνδεσή τους με το περιεχόμενο της πλατφόρμας.

Με το Fast Laughs δεν είναι η πρώτη φορά που το Netflix δανείζεται στοιχεία από τα social media για να δημιουργήσει νέες εμπειρίες στους χρήστες. Κάποτε εξάλλου είχε λανσάρει τα previews αλλά πλέον ο καιρός επιτάσσει βίντεο τύπου Tik Tok.

Fast Laughs: Τι θα περιλαμβάνει η νέα εφαρμογή του Netflix

To Fast Laughs στην ουσία δανείζεται την τεχνοτροπία του Tik Tok. Διαθέτει κάθετη προβολή, πλήρους οθόνης, που επιτρέπει στο χρήστη να χρησιμοποιήσει τα emoji και να κάνει share μέσω i-message ή εφαρμογών όπως το Instagram, What’s up, Twitter.

Επειδή όμως πολλές φορές το περιεχόμενο του βίντεο ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για παιδία, η επιλογή της εφαρμογής δεν θα εμφανίζεται στα παιδικά προφίλ του Netflix. Επιπλέον, τα μέλη θα μπορούν να φιλτράρουν το περιεχόμενο με βάση τις δικές τους προσωπικές ρυθμίσεις.

Συνεπώς, παρόλο που το Fast Laughs επικεντρώνεται στην εύρεση νέου υλικού για παρακολούθηση, στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι κάτι ευθέως ανταγωνιστικό στο Tik Tok. Αυτό καθώς κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο από κινητά και φορητές συσκευές, που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στην παρακολούθηση μικρών και γρήγορων βίντεο.

Δείτε ακόμα:

Netflix: Επενδύει $5 εκ. για την ανάδειξη γυναικών στη βιομηχανίαΤζίνι και Τζόρτζια: Η νέα εφηβική σειρά του Netflix διχάζει

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Fast Laughs: Το Netflix δημιουργεί το δικό του TikTok appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα