Bachelor: Ποια αποχώρησε με κλάματα από την Τελετή των Ρόδων

07:55 9/10/2021 - Πηγή: Youfly

Κλάματα, μία εξομολόγηση από καρδιάς, ολίγα μαλλιοτραβήγματα και μία δακρύβρεχτη αποχώρηση σημάδεψαν τη χθεσινή τελετή των ρόδων στο Bachelor του Alpha. Ποια παίκτρια αποχώρησε από το Bachelor και την Τελετή των Ρόδων χθες 8/10; Γιατί απορρίφθηκε από τον Αλέξη Παππά; Πώς αντέδρασαν οι υπόλοιπες

υποψήφιες νύφες;

Ο αγώνας διεκδίκησης του Έλληνα bachelor συνεχίζεται με τα κορίτσια να τα δίνουν όλα για ένα φιλί, μία αγκαλιά και ένα χάδι από τον Αλέξη Παππά. Για μία κοπέλα το ταξίδι διεκόπη χθες απότομα καθώς ο Bachelor βρήκε υπερβολικές τις αντιδράσεις της και αποφάσισε να μην της δώσει τριαντάφυλλο. Την ίδια στιγμή ακούσαμε τη συγκινητική ιστορία μίας εκ των διαγωνιζόμενων, ενώ μάθαμε ποιες απαρτίζουν το στρατό του Bachelor.

Bachelor – Τελετή των Ρόδων: Ποια αποχώρησε με δάκρυα χθες 8/10

Η εκρηκτική και ευαίσθητη αρκετές φορές Φαίη ήταν εκείνη που δεν έλαβε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο από τον Αλέξη Παππά. «Προσπάθησα πολύ με τη Φαίη αλλά οι δρόμοι μας συνειδητοποίησα ότι δεν θα συναντηθούν ποτέ. Έχει υπερβολικές αντιδράσεις και κρύβει πολλές ευαισθησίες. Όσο σκεφτόμουν μια μελλοντική σχέση, έλεγα ότι θα τελειώσει πριν καν αρχίσει. Δεν είμαι ο άνδρας των ονείρων της», δήλωσε ο Αλέξης Παππάς, στην τελετή των ρόδων.

Εκείνη από την πλευρά της ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ένιωθε απογοητευμένη και στενοχωρημένη με το αποτέλεσμα από τη χθεσινή βραδιά: «Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα πάρω το τριαντάφυλλο, έχω κάνει πολλά λάθη μέσα στο σπίτι, δεν έχω δείξει καλή συμπεριφορά και αυτό είναι κάτι που το είδε και το μέτρησε ο Αλέξης, ο οποίος μου έδωσε πολλές ευκαιρίες. Του εύχομαι να βρει πραγματικά αυτό που ψάχνει. Νιώθω πολύ στενοχωρημένη και μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω», πρόσθεσε η νύφη του Bachelor.

Η επίθεση της Φαίης και η εξομολόγηση της Έλενας

Στο χθεσινό ομαδικό ραντεβού με αθλητικό χαρακτήρα λίγο έλειψε να δούμε μαλλιοτραβήγματα. Συγκεκριμένα, έμελλε να σημαδευτεί από την επίθεση της Φαίης στην Έλενα και την έκρηξη της τελευταίας σε σχέση μ’ ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν.  Η Φαίη είπε πως είναι πιο γυμνασμένη από την Έλενα, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Έλενα συνεχώς παρεξηγείται και λίγο πλάκα να της κάνουμε θα το παρεξηγήσει και αυτό». Για την τελευταία τα πράγματα μετά από τη θέση της Φαίης ξεκαθαρίστηκαν:  «Η Φαίη, δεν θα αλλάξει ποτέ… Από εδώ και στο εξής έχει τελειώσει για εμένα», ανέφερε η Έλενα.

Στη συνέχεια η Έλενα αποκάλυψε ότι ήταν για μήνες στο κρεβάτι και ξέσπασε σε κλάματα. Όταν ο Αλέξης την ρώτησε για αυτό το θέμα εκείνη αρκέστηκε να πει: «Δεν είναι το μεγαλύτερό μου μυστικό απλά προτιμώ να μην το πω. Είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενη».

Το κοκτέιλ πάρτι, τα καυτά φιλιά και ο στρατός της Ιζαμπέλας

Ο Αλέξης χθες διοργάνωσε κοκτέιλ πάρτι για τα κορίτσια με θέμα αρχαιοελληνικό. Εκείνες ως Ελληνίδες θεές εντυπωσίασαν με τα λουκ τους και συγκέντρωσαν πολύ θετικά σχόλια από τον Bachelor. Φυσικά δεν έλειψαν τα δάκρυα και τα ξεσπάσματα από τις νύφες. Μάλιστα η Ιζαμπέλα παραδέχεται ότι εκείνη, η Άννα, η Νικόλ και η Νατάσα αποτελούν τα μέλη του στρατού της βίλας. Την ίδια στιγμή τα καυτά φιλιά του Bachelor με τη Γιώτα και την Αθηνά από τη Νέα Υόρκη αναστάτωσαν τα υπόλοιπα κορίτσια που θέλουν με κάθε τρόπο να κλέψουν την καρδιά του Αλέξη.

Δείτε επίσης: 

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη πιάνει στα πράσα τον Στέφανο με άλληΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ανησυχία πως ο Αλέξης αυτοκτόνησε

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Bachelor: Ποια αποχώρησε με κλάματα από την Τελετή των Ρόδων appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα