Κομάντα και Δράκοι: Αποκλειστικές σκηνές από το νέο επεισόδιο

22:20 8/10/2021 - Πηγή: Youfly

Τα Κομάντα και Δράκοι έρχονται με το τρίτο επεισόδιο με τίτλο «Αστρική προβολή» για να απογειώσει το μυστήριο με την ομάδα των μικρών παιδιών να έρχονται αντιμέτωποι με την τρομακτική συμμορία των “μεγάλων”.

Στο νέο επεισόδιο που έρχεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 22:30 στο MEGA, αποκαλύπτεται το χάρισμα του Γιώργου και τα μικρά Κομάντα θα πρέπει να διαχειριστούν αυτή την αποκάλυψη.

Όλα, όμως,

ξεκινούν όταν εξαφανίζεται ο Μπάμπα Μπομπ και η Ίρις απεγνωσμένη καταφεύγει στη βοήθεια του μικρού Γιώργου. Οι δυο ήρωες μιλούν μόνοι τους  και τα υπόλοιπα Κομάντα προσπαθούν να κρυφακούσουν και να καταλάβουν τι λέει η “μάγισσα” στον φίλο τους.

Στο τρίτο επεισόδιο, «Αστρική προβολή», του Κομάντα και Δράκοι, λοιπόν, ο Γιώργος θα πει την πραγματικότητα στην Ίριδα για τα όνειρά του. Της αποκαλύπτει ότι νιώθει πολύ πραγματικά τα όνειρά του σα να είναι αληθινά. Της επισημαίνει ότι όχι μόνο βλέπει τον εαυτό του, αλλά και άλλους ανθρώπους.

Τότε, η Ίρις ανακουφισμένη και χαρούμενη του λέει γλυκά ότι είναι ένα χάρισμα αυτό που έχει και θα έπρεπε να νιώθει τυχερή!

Δείτε επίσης: 

Κομάντα και Δράκοι Spoiler: Το χάρισμα του Γιώργου αποκαλύπτεταιΚομάντα και Δράκοι: H άφιξη του Δρακο-Μιχάλη στο επεισόδιο 3

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κομάντα και Δράκοι: Αποκλειστικές σκηνές από το νέο επεισόδιο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα