8 Λέξεις: Η Μάγδα ξεσπά – Ο Οδυσσέας παίρνει μία μεγάλη απόφαση

16:41 9/2/2021 - Πηγή: Youfly

Οι 8 Λέξεις επιστρέφουν με ένα νέο καθηλωτικό επεισόδιο απόψε (9/2), καθώς η Μάδγα ξεσπά στον Αιμίλιο και ο Οδυσσέας  παίρνει μία σημαντική απόφαση. Δείτε αναλυτικά παρακάτω τι θα δούμε.

8 Λέξεις: Νέες εντάσεις ταράζουν τις ισορροπίες

Ο Αιμίλιος κι η Ελισάβετ περνούν άλλη μια νύχτα πάθους, μα εκείνη το αποδίδει σε στιγμή αδυναμίας κι επιμένει στον χωρισμό τους, ενώ ο Αιμίλιος αντιμετωπίζει προβλήματα και στο σπίτι. Οι εντάσεις ανάμεσα στον Σπύρο και την Ιφιγένεια δίνουν και παίρνουν και κανείς δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω. Στο νέο

επεισόδιο απόψε (9/2) στις 8 Λέξεις, ο Έκτορας αποφασίζει να έρθει σε επαφή με τον Βρανά και να καταγγείλει τα όσα έχει ανακαλύψει σε σχέση με το κύκλωμα των δολοφόνων. Την ίδια ώρα, ο Αντώνης φαίνεται πως κρύβει ένα ένοχο μυστικό…

Η Βικτώρια ξεκαθαρίζει στον Άκη πως σκοπεύει να πληρώσει τα νόμιμα για τη μόλυνση που προκάλεσε το ναυτικό ατύχημα ενώ εκείνος είναι αντίθετος και θέλει να το κουκουλώσει. Ο Σίμος κάνει μια τελευταία προσπάθεια να προσεγγίσει τη Σμαράγδα κι αυτή τη φορά την πείθει ότι έχει αλλάξει. Ο Οδυσσέας, επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία της Έρσης, παίρνει μια γενναία απόφαση και δηλώνει στον Μάρκο πως θα προχωρήσει με την επέμβαση.

Αναμένουμε με αγωνία το νέο επεισόδιο που θα δούμε σήμερα (9/2)  στις 8 λέξεις και τις εξελίξεις του.

Δείτε ένα απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΤΡΙΤΗΣ_20210209.mp4

Δείτε επίσης: 

8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης βγαίνει εκτός εαυτού με τον Σπύρο8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος δεν φεύγει από το μυαλό της Ελισάβετ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Η Μάγδα ξεσπά – Ο Οδυσσέας παίρνει μία μεγάλη απόφαση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα