Τι έδειξε η εξέταση των όπλων για το φονικό στ’ Ανώγεια

Η βαλλιστική εξέταση των δύο όπλων που παραδόθηκαν στην αστυνομία μετά το διπλό φονικό που έντυσε στα μαύρα το χωριό των Ανωγείων, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Το ένα από τα δύο όπλα που ανήκε στον Μανώλη Καλομοίρη, γιο του δολοφονημένου Λευτέρη Καλομοίρη, παραδόθηκε αμέσως στις αρχές, ενώ δύο μέρες μετά, παραδόθηκε και το όπλο της οικογένειας Ξυλούρη, το οποίο βρήκε ο αδερφός του δολοφονημένου Γιώργου Ξυλούρη, σε μια πλαστική σακούλα στην ταράτσα του σπιτιού του και πρόκειται για ένα Glock διαμετρήματος

9Χ19. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του φονικού ταυτοποιήθηκαν με τα δύο όπλα που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία, μετά από έκτακτο αίτημα για την σοβαρότητα της υπόθεσης του φονικού.

Σύμφωνα με το cretalive, σε δέκα με δεκαπέντε ημέρες εκτιμάται ότι οι αρμόδιες Αρχές θα έχουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια με κρίσιμο στοιχείο την ανίχνευση DNA στις τέσσερις βολίδες που βρέθηκαν στον τόπο του φονικού.

Ζητούμενο είναι να ανιχνευθεί το DNA του άτυχου μαντιναδολόγου Λευτέρη Καλομοίρη και να προσδιοριστεί η βολίδα που τον έπληξε και κατ’ επέκταση το όπλο από το οποίο πυροδοτήθηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα