Πυροβόλησε μετανάστες στη Μόρια γιατί πίστευε ότι θα του έκλεβαν τα πρόβατα

Ένας 55χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε με καραμπίνα δύο μετανάστες!

Ο κάτοικος της Λέσβου τραυμάτισε με σκάγια έναν Ιρανό και έναν Αφγανό που μένουν στην δομή φιλοξενίας της Μόριας. Όπως ισχυρίστηκε ο κτηνοτρόφος, είδε τους δύο μετανάστες να πλησιάζουν στο κτήμα του το οποίο βρίσκεται σε γειτονική περιοχή με την δομή και άνοιξε πυρ εναντίον τους υπό τον φόβο ότι θα του κλέψουν το κοπάδι με τα πρόβατα.

Last night some refugees were walking down the street and two cars

passed them. They run and tried to find somewhere to hide. After a while they start walking again and the cars came back so they run. They heard a gunshot and they were hit by the sharpnels.#shooting #refugeesgr pic.twitter.com/F9zhFXfg4n

black racoon (@blackracoon16) April 23, 2020

Ο 55χρονος, υποστήριξε ότι έχει πέσει ήδη δύο φορές θύμα κλοπής. Την πρώτη φορά του έκλεψαν πρόβατα και την δεύτερη όπως ισχυρίζεται, ένα γεωργικό μηχάνημα, γι αυτό και αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης πέρασε χειροπέδες στον 55χρονο Έλληνα κτηνοτρόφο, και κατάσχεσε την καραμπίνα του, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πυροβόλησε μετανάστες στη Μόρια γιατί πίστευε ότι θα του έκλεβαν τα πρόβατα via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα