Οργή Κασιδιάρη για Μητσοτάκη-Μπακογιάννη: «Όχι στις μεροληπτικές απαγορεύσεις κατά της Ορθοδοξίας» (video)

Επίθεση κατά Μητσοτάκη και Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων, που έλαβε χώρα την Τρίτη, 27 Απριλίου.

Αφορμή οι κυβερνητικές απαγορεύσεις «με δύο μέτρα και δύο σταθμά», με βάση τις οποίες, ο πρώην βουλευτής με το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής, επισήμανε τα παρακάτω:

Κήρυξαν παράνομη την περιφορά του Επιταφίου και νόμιμη την «περιφορά της Πρωτοψάλτη» (με τον Μητσοτάκη και άλλους 40 να συνωστίζονται παράνομα στο μέγαρο Μαξίμου)Απαγόρευσαν τα μεγάφωνα στις Εκκλησίες και επέτρεψαν τα μεγάφωνα στα ισλαμικά τεμένηΧιλιάδες πρόστιμα για τους Έλληνες, πλήρης ασυδοσία για τους Ρομά και τους λαθρομετανάστες

Όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην βουλευτής «οι Έλληνες πολίτες έχουν καταλάβει, πλέον, το ρόλο των εθνομηδενιστών της Νέας Δημοκρατίας. Όσα εκατομμύρια και να μοιράσουν στα κανάλια για να κάνουν φιλοκυβερνητική προπαγάνδα, ο πολιτικός τους χρόνος σύντομα τελειώνει».

Δείτε βίντεο με τις οργισμένες δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη:

Οργή Κασιδιάρη για Μητσοτάκη-Μπακογιάννη: «Όχι στις μεροληπτικές απαγορεύσεις κατά της Ορθοδοξίας» (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα