Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κλέβει τις εντυπώσεις στο φινάλε του «Homeland»! (video)

Στις αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και, πιο συγκεκριμένα, στο Λος Άντζελες, έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια η Ιωάννα Τρανταφυλλίδου, στην προσπάθεια η ίδια, αλλά και ο σύντροφός της, Πάνος Βλάχος, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στον κόσμο του Χόλιγουντ! 

Και, ως φαίνεται, οι προσπάθειές τη Ιωάννας στο κυνήγι του ονείρου για διεθνή καριέρα, έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, αν κρίνουμε από την τελευταία συμμετοχή της, η οποία ήδη συζητιέται στα social media.

Η

λυγερόκορμη μελαχρινή, την οποία απολαμβάναμε στο πλευρό του Πάνου, στο «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», εμφανίζεται σε μια χαρακτηριστική σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο του «Homeland», το οποίο έριξε αυλαία την Κυριακή 26/04, έπειτα από 8 εξαιρετικά επιτυχημένες σεζόν.

Η ίδια η Ιωάννα, η οποία στα credits του επεισοδίου αναγράφεται με το καλλιτεχνικό της όνομα «Joanna Fyllidou», ήταν, φυσικά, κατενθουσιασμένη για αυτή της την εμπειρία. «Το φινάλε του Homeland με άφησε πραγματικά άφωνη», σχολίασε, ανεβάζοντας στο προφίλ της στο Instagram στιγμιότυπα από το επεισόδιο «Prisoners of War» της δημοφιλούς αμερικάνικης σειράς του Showtime, στο οποίο κάνει την εμφάνισή της.

«Πέρα από την πλάκα, ήταν τρομερά συγκινητικό να είμαι μέρος του φινάλε ενός σόου που βλέπω από το 2011. Και να γνωρίσω τόσο σπουδαίους ανθρώπους και καλλιτέχνες όπως οι Claire Danes, Costa Ronin, Lesli Linka και Alex Gansa. Σας ευχαριστώ από τη μεριά του κοινού και σας ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε στην οικογένεια του Homeland», σημείωσε.

Δείτε την… ιστορική ανάρτηση της Ιωάννας:

View this post on Instagram

“Homeland” finale really left me speechless! All jokes aside though, it was an absolute thrill to be part of the finale of a tv show I’ve been watching since 2011! And meeting such incredible people and artists as @clairedanes @costaronin @leslilinka and Alex Gansa. Thank you as an audience and thank you for welcoming me in the @sho_homeland family! #homeland #showtime #seriesfinale #homelandfinale #tvshow #grateful

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) on Apr 27, 2020 at 12:11am PDT

Δείτε το αποχαιρετιστήριο trailer του «Homeland»:

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κλέβει τις εντυπώσεις στο φινάλε του «Homeland»! (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
prisoners of war ioanna triantafilidou
Τυχαία Θέματα