Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Ντόναλντ Τραμπ μου έφερε 3 γυναίκες για να με πείσει να μείνω στην Αμερική» (video)

Tην αντίθεση του προς τις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής», ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ μοιράστηκε και μια πικάντικη ιστορία από την γνωριμία τους. 

Ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην επίσκεψη του στην Αμερική για συναυλία, όπου και γνώρισε το τότε μόνο επιχειρηματία Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος συμπάθησε τόσο πολύ το ταλέντο του Γιάννη Ζουγανέλη που απαίτησε να μείνει στην Αμερική και για να τον δελεάσει, του έφερε 3 αισθησιακές παρουσίες για να τον πείσουν. 

«Δεν έχει τίποτα

η Αμερική μπροστά σε αυτά που έχουμε εμείς απ’ ό,τι φάνηκε και το κυρίαρχο είναι ότι αποκαλύπτεται συνέχεια αυτός ο πρόεδρος της Αμερικής. Το 1995 μαζί με την εξαιρετική Γλυκερία και άλλους είχαμε πάει στο Ατλάντικ Σίτι και παίξαμε. Κάποια στιγμή έρχεται αυτό, ο Τραμπ, τον ήξερα ως επιχειρηματία τότε, και μου λέει εσύ θα μείνεις εδώ. Του λέω δεν γίνεται και για να με δελεάσει έφερε και τρεις γυναίκες. Δηλαδή, αυτός ο άνθρωπος κυβερνάει την Αμερική. Αυτός ο άνθρωπος λέει να κάνουμε ενέσεις με αντισηπτικά. Αυτό είναι το επικίνδυνο. Αυτός έχει τους κωδικούς των πυρηνικών κεφαλών, καταλαβαίνετε πού ζούμε;».

Ο καλλιτέχνης εξέφρασε τον προβληματισμό του για το επαγγελματικό μέλλον μετά την περίοδο της καραντίνας και ιδίως για την δεινή θέση των οργανοπαικτών. 

Κλείνοντας, ο  Γιάννης Ζουγανέλης παρουσίασε το νέο τραγούδι έχει ως θέμα του την εποχή της καραντίνας:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ο Ντόναλντ Τραμπ μου έφερε 3 γυναίκες για να με πείσει να μείνω στην Αμερική» (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα