Ο Χατζηδάκης junior στα χνάρια του μπαμπά Κωστή, βάλθηκε να… εξαφανίσει «σκουπίδια και πλαστικά» από την παραλία της Βραυρώνας!

Στα χνάρια του μπαμπά του ο Γιαννάκης, συμμετείχε χθές με μεγάλο ενθουσιασμό μάλιστα, ως εθελοντής, στον καθαρισμό της παραλίας στον υγρότοπο της Βραυρώνας.

Ο μπαμπάς Κωστής Χατζηδάκης είναι υπουργός Περιβάλλοντος και ο γιός, εθελοντής για το περιβάλλον. Μαζί με τη μαμά του, Πόπη Καλαϊτζή, και άλλα παιδιά εθελοντών, πήραν σκουπιδάκι-σκουπιδάκι και καθάρισαν το χώρο.

Ο Γιάννης Χατζηδάκης,

επειδή ήταν ο μικρότερος εθελοντής, ήταν η μασκότ της καμπάνιας τους.

Η καμπάνια «Ελλάδα χωρίς Πλαστικά μιας Χρήσης» @supfreegreece είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Λασκαρίδη.

Φυσικά, τα νέα παιδιά, παρουσιάζονται να είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένα στα θέματα του Περιβάλλοντος, αφού ακόμη και τα τετράχρονα μαθαίνουν πόσο κακό κάνουν τα σκουπίδια στις παραλίες.

Ο Χατζηδάκης junior στα χνάρια του μπαμπά Κωστή, βάλθηκε να… εξαφανίσει «σκουπίδια και πλαστικά» από την παραλία της Βραυρώνας! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα