Αποκάλυψη: Έμβασμα της Novartis «καίει» την Ράικου!

Είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε την προέλευση του!

Ισχυρίστηκε ότι η απόδειξη είχε χαθεί σε… πλημμύρα!

Ένα στοιχείο – κόλαφο που “καίει” την πρώην Εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ράικου αφού αποδεικνύει την οικονομική σχέση της Novartis, την εταιρεία δηλαδή που ερευνούσε, με την οικογένειά της, φέρνει στο φως το TVXS.gr.

Το έμβασμα αυτό αποδεικνύει ότι γνώριζε για τις συναλλαγές και τις απέκρυψε.

Το έμβασμα της Novartis  προς τον κοινό λογαριασμό  της Ελένης Ράικου και του συζύγου της, γιατρού, Λάζαρου Καρνέση, έγινε στις 27-09-2010. Το στοιχείο που έφτασε από την αρμόδια διεύθυνση της Εθνικής Τράπεζας και αποκαλύπτεται από το Τvxs.gr, αποδεικνύει ότι γνώριζε από το 2010 τις οικονομικές συναλλαγές του συζύγου της με τη Novartis τις οποίες μάλιστα, αρνήθηκε στην κατάθεσή της στην Προανακριτική Επιτροπή.

Είναι ένα από τα τουλάχιστον τρία εμβάσματα που σύμφωνα με τις μαρτυρίες έχουν βρεθεί και η ίδια είχε ισχυριστεί ότι αφορούσε σε μικρή μελέτη που συμμετείχε ο σύζυγός της, για την οποία δεν είχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο καθώς, «είχε χαθεί στην πλημμύρα στο σπίτι τους»!!

Ζήτημα (και) ψευδορκίας

Η αποκάλυψη του εμβάσματος που αναφέρει ξεκάθαρα την προέλευση του καθώς και τους αποδέκτες, εγείρει άλλο ένα μείζον θέμα, εφόσον ο διάλογος κατά την διάρκεια της κατάθεσης της στην προανακριτική είναι ακριβής. Και μιλάμε συγκεκριμένα για το απόσπασμα όπου η βουλευτής του ΣυΡιζΑ κυρία Αυγέρη την ρώτα για το συγκεκριμένο έμβασμα:

Δ. Αυγέρη: Καταθέτετε δήλωση πόθεν έσχες η οποία περιλαμβάνει και τους λογαριασμούς σας. Δε ρωτήσατε τον σύζυγό σας τι είναι αυτά τα χρήματα στον κοινό λογαριασμό σας;
Ε. Ράικου: Δεν αναφέρεται στις καταθέσεις στον κοινό μας λογαριασμό ότι τα χρήματα ήρθαν από Νοβάρτις γι’αυτό και δε γνώριζα.

Η σημερινή αποκάλυψη όμως δείχνει ότι η κυρία Ράικου γνώριζε ξεκάθαρα την προέλευση του εμβάσματος. Διότι αναφέρεται ρητά στο αποδεικτικό. Και εδώ ξετυλίγεται ένα μεγάλο κουβάρι που αφορά όχι μόνο την παραίτηση της, κατά την οποία δεν γνώριζε τίποτα για Ρασπούτιν, αλλά και την επεισοδιακή κατάθεση της στον Άρειο Πάγο, όπου ενώ δεν είχε αναφέρει τίποτα για Ρασπούτιν, επέστρεψε μετά από δυο ώρες και έδωσε συμπληρωματική κατάθεση! Κατάθεση η οποία ήταν το εφαλτήριο για να ξεκινήσει η φαρσοκωμωδία περί σκευωρίας, που φυσικά ευνόησε την εταιρεία Novartis καθώς αντί να μιλάμε για το οικονομικό σκάνδαλο της βάρος του ελληνικού Δημοσίου και πως θα πάρουμε τα λεφτά πίσω, αρχίσαμε να ασχολούμαστε για Ρασπούτιν και παραμύθια με δράκους.

Για κατευθυνόμενη συνταγογράφηση ελέγχεται ο γιατρός-σύζυγος της Ελένης Ράικου

Τον λόγο τώρα έχει η ελληνική δικαιοσύνη. Η οποία φυσικά θα πρέπει να διερευνήσει και τον ρόλο κάποιων εκ των μελών της προανακριτικής.

Αποκάλυψη: Έμβασμα της Novartis «καίει» την Ράικου! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα