Με φώτα και φαναράκια από το μπαλκόνι η φετινή ανάσταση στη δυτική Αττική

«Δεν θα αφήσουμε τον κορωνοϊό να μας νικήσει». Αυτό είναι το σύνθημα των δημάρχων της δυτικής Αττικής, που καλούν τους δημότες τους να ανάψουν τα φώτα και τα φαναράκια στα μπαλκόνια των σπιτιών τους το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Πρωτοστάτης σε όλο αυτό το εγχείρημα είναι ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, που προτρέπει τους συμπολίτες του να φωτίσουν τα σπίτια τους και να ψέλνουν το «Χριστός Ανέστη» στα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

«Μπορεί αυτό το Πάσχα να διαφέρει από τα υπόλοιπα, αλλά η Ανάσταση

θα έρθει. Φωτίζουμε τα μπαλκόνια μας, ψέλνουμε το ”Χριστός Ανέστη” από το σπίτι μας. Κάνουμε τα σπίτια μας πιο φωτεινά. Οι συνθήκες που ζούμε δεν θα είναι εμπόδιο για να γιορτάσουμε το Πάσχα στην πόλη μας σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και φωτός» λέει ο Σταύρος Τσίρμπας.

Το βράδυ της Ανάστασης ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα φωτίσει τον ουρανό της πόλης με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία της πόλης για να τα βλέπουν όλοι.

Το παράδειγμα του δημάρχου θα ακολουθήσουν και άλλοι όμοροι δήμοι, όπως το Ίλιον, το Περιστέρι και η Πετρούπολη. Άρα, όσοι Αθηναίοι ανέβουν στις ταράτσες πολυκατοικιών θα δουν τη νύχτα της Ανάστασης φωτισμένη τη δυτική Αθήνα.

Με φώτα και φαναράκια από το μπαλκόνι η φετινή ανάσταση στη δυτική Αττική via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα