Γερμανίδα αποκάλυψε πως την… εξέδιδε Έλληνας, που της «πούλησε» έρωτα μέσω Facebook!

Γερμανίδα, θύμα του 37χρονου Έλληνα μαστροπού που συνελήφθη στην Αχαρνών χθες Τρίτη 21/04, προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η 42χρονη γυναίκα, η οποία κατάφερε να δραπετεύσει το πρωί της Τρίτης, όταν ο 37χρονος μαστροπός ξέχασε ξεκλείδωτη την πόρτα του διαμερίσματός του, σταμάτησε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν περιπολία στην περιοχή και τους αποκάλυψε την περιπέτειά της, οδηγώντας στη σύλληψη του μαστροπού.

Όπως εξομολογήθηκε στους αστυνομικούς, η 42χρονη γνώρισε τον 37χρονο μέσα από το Facebook πριν από δύο περίπου μήνες, και εκείνος, αφού πρώτα της «πούλησε» έρωτα, κατόπιν την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα. Με το που έφτασε στη χώρα μας, όμως, ο δράστης της άρπαξε το διαβατήριο και την ταυτότητά της και την αιχμαλώτισε σε διαμέρισμα στην Αχαρνών.

ο τόπος του εγκλήματος

Έκτοτε, ο 37χρονος εξέδιδε τη γυναίκα μέσα από αγγελία που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο!

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν ποσότητες ναρκωτικών καθώς και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σύντροφος του 37χρονου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει κάποιο ευρύτερο κύκλωμα εκβίασης γυναικών πίσω από τη δράση του 37χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Συνελήφθη χθες (21-4-2020) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ο ανωτέρω εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετά από σχετική καταγγελία αλλοδαπής και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος, από αρχές Μαρτίου προέβαινε, με χρήση σωματικής βίας κατ’  εξακολούθηση και για κερδοσκοπία, στη γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπής, μέσω ερωτικών ραντεβού που αυτή πραγματοποιούσε τόσο σε οικία όσο και σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου της Αθήνας.

Μετά από σωματική έρευνα και έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρες σημειώσεις. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Στην αλλοδαπή-θύμα εμπορίας ανθρώπων, παρέχεται αρωγή και προστασία, μέχρι τον ασφαλή επαναπατρισμό της».

Γερμανίδα αποκάλυψε πως την… εξέδιδε Έλληνας, που της «πούλησε» έρωτα μέσω Facebook! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα