Στο εδώλιο οι δυο ψαράδες για την υπόθεση εξαφάνισης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη το 2016

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους δύο ψαράδες από την Αλόννησο, οι οποίοι εμπλέκονται στο θρίλερ της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη από το νησί των Βόρειων Σποράδων τον Αύγουστο του 2016. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου πρότεινε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να παραπεμφθούν σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία της έκθεσης ζωής σε κίνδυνο, δρομολογώντας νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο!

Οι δύο ψαράδες, που ήταν οι

τελευταίοι που είδαν ζωντανό τον Γιώργο και μάλιστα είχαν διαπληκτιστεί μαζί του, φέρεται ότι με τον καβγά προκάλεσαν τον θάνατο του 30χρονου, κάτι που συνιστά κακούργημα. Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την εξαφάνισή του, το άψυχο σώμα του άτυχου Καραμιχαηλίδη δεν έχει βρεθεί, ούτε έχουν δοθεί οι απαντήσεις που αναζητεί εναγωνίως όλο αυτό το διάστημα η τραγική μητέρα του Ματούλα Κουτρώτσιου, για να μάθει επιτέλους τι απέγινε το παιδί της!

Για την υπόθεση του αγνοούμενου Θεσσαλονικιού έχουν γίνει μέχρι στιγμής δύο προανακρίσεις. Παράλληλα, στις 20 Φεβρουαρίου 2017 οι δικηγόροι της μητέρας του είχαν καταθέσει στα δικαστήρια του Βόλου μήνυση για έκθεση ζωής σε κίνδυνο εις βάρος δύο ατόμων που επέβαιναν σε φουσκωτό το μοιραίο βράδυ που εξαφανίστηκε ο 30χρονος, αλλά και κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην έγκλησή της η κυρία Κουτρώτσιου, οι άνθρωποι που φέρεται ότι είδαν τον Γιώργο να κολυμπά μόνος του στη θάλασσα όφειλαν να τον περιθάλψουν και όχι να τον εγκαταλείψουν, αφήνοντάς τον αβοήθητο μέσα στη νύχτα.

Στο εδώλιο οι δυο ψαράδες για την υπόθεση εξαφάνισης του Γιώργου Καραμιχαηλίδη το 2016 via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα