Έντονη ανησυχία στο Λευκό Οίκο από την είδηση ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό θαλαμηπόλος και συνεργάτιδα του Τραμπ! (video)

Σε κατάσταση συναγερμού φέρεται ότι είναι ο Λευκός Οίκος, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μέλος του προσωπικού που έρχεται σε πολύ κοντινή επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο και μια συνεργάτης του!

Σύμφωνα με το TheHour.com, μέλος του αμερικανικού στρατού που δουλεύει μέσα στον Λευκό Οίκο βρέθηκε θετικό στη νόσο Covid-19, κάτι που επιβεβαιώνεται και από σχετική επίσημη ανακοίνωση, η οποία τονίζει, ωστόσο, ότι τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ, όσο και ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έχουν βγει αρνητικοί.

White House

Press Secretary Kayleigh McEnany confirms a member of Vice President Mike Pence's team tested positive for coronavirus pic.twitter.com/3VaUXbwMq7

Bloomberg QuickTake (@QuickTake) May 8, 2020

Το κρούσμα αφορά έναν από τους προσωπικούς βοηθούς του Τραμπ, μέλος του στρατιωτικού προσωπικού που μερικές φορές κάνει και χρέη «υπηρέτη», αφού σερβίρει και γεύματα, ενώ φροντίζει για όλες τις ανάγκες του Αμερικανού προέδρου.

«Είχα πολύ λίγη προσωπική επαφή με αυτόν τον κύριο», σχολίασε ο ίδιος ο Τραμπ, όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Ξέρω ποιος είναι, καλό άτομο, αλλά είχα λίγη επαφή μαζί του. Και ο Μάικ είχε λίγη επαφή μαζί του», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος και στον αντιπρόεδρο.

Παρ’ όλα αυτά, το συγκεκριμένο κρούσμα, το οποίο είναι το πλησιέστερο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα στον κύκλο του Τραμπ, προκάλεσε άμεση κινητοποίηση και, πλέον, οι εργαζόμενοι θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ, αντί για μία φορά κάθε εργασιακή εβδομάδα, όπως γινόταν πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ φέρεται ότι ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από το περιστατικό, αλλά, παράλληλα, θέλει να συνεχίσει τις πολλές συναντήσεις και ανυπομονεί να αρχίσει και τα ταξίδια (όχι που θα καθόταν… φρόνιμος).

Keywords
Τυχαία Θέματα