Έκκληση να βοηθηθεί η σκυλίτσα που της έσπασαν με γροθιές το σαγόνι (video)

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση ότι η αδέσποτη σκυλίτσα που φρόντιζε για χρόνια ένας ηλικιωμένος άνδρας στην περιοχή του Κορωπίου, βρέθηκε με σπασμένο σαγόνι από τις γροθιές ενός ανθρώπου.

Ο εγκληματίας, γείτονας του ηλικιωμένου που την φρόντιζε, απειλούσε συχνά ότι θα σκοτώσει το ζώο. Βρήκε ευκαιρία λοιπόν και το χτύπησε σε ανυποψίαστη στιγμή, όταν ο ηλικιωμένος την έδεσε σε ένα δέντρο για να πεταχτεί μέχρι το σούπερ μάρκετ. Όταν επέστρεψε την βρήκε αιμόφυρτη με διαλυμένο σαγόνι. 

Ο γείτονας που είναι γνωστός στην περιοχή για παρόμοιες επιθέσεις και απειλές προς αβοήθητα ζώα, σύμφωνα

με το ρεπορτάζ του Zoosos.gr συνελήφθη από την αστυνομία με αυτόφωρο αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί η δίκη. Ο άνδρας που φέρεται να κυνηγάει με ρόπαλο ζώα και τα κακοποιεί κατηγορείται και για ξυλοδαρμό γυναίκας.

Η Μαριάννα Ρίζου φρόντισε να μεταφέρει την άτυχη Λίζα στην κλινική «PETAID» στη Σαρωνίδα Αττικής για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια χειρουργήθηκε πριν λίγες ημέρες στην κτηνιατρική κλινική VET CLINIC του Αντώνη Λιονάκη στο Μαρούσι και το κόστος φτάνει περίπου τα 1.000 ευρώ.

Η τετράποδη Λίζα αναρρώνει και σύντομα θα αναζητήσει ένα σπίτι μακριά από τη βία και την κακοποίηση που υπέστη στον δρόμο. 

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την κα Ρίζου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της μέσω facebook εδώ.

Συγνώμη για το σεντόνι…Μου ζητάτε όλοι να σας πω ποια είναι η Λιζα κ ποια η ιστορία της…… Λιζα ♥️

Keywords
Τυχαία Θέματα