Η Ελίνα Ακριτίδου γιορτάζει την ενηλικίωση της κόρης της, Ρωξάνης

H Ελίνα Ακριτίδου είναι μια από τις ηθοποιούς που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από την καθημερινή σειρά «Καλημέρα Ζωή», τη δεκαετία του 1990.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός με την άγρια ομορφιά και τα έντονα μάτια, έχει αποκτήσει μια όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της και σκηνοθέτη  Γιώργο Κουτσουδάκη.

View this post on Instagram

About last night#party #namedayparty #dance #goodmorning #hubby #❤️

A post shared by Elina Akritidou (@elinaakritidou_official) on Dec 1, 2018 at 3:20am PST

Και

μπορεί η ίδια να μην έχει αφήσει τον χρόνο να την αγγίξει, ωστόσο πέρασαν κιόλας 18 έτη από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της κόρη της Ρωξάνη.

Με αφορμή τα γενέθλιά της, η ηθοποιός ανάρτησε δύο φωτογραφίες με τη Ρωξάνη στον λογαριασμό της στο Instagram, για να της ευχηθεί δημόσια και να μοιραστεί με τους ακόλουθους της αυτό το χαρούμενο γεγονός.

 «Αγάπη μου! 18!!!! Δεν το πιστεύω!! Όσο και να μοιάζεις σοβαρή και ώριμη, για μένα θα είσαι πάντα αυτό το ανέμελο, τρελό κοριτσάκι που μπορεί να κάνει τα πάντα και τους μαγεύει όλους!!! Είμαι σίγουρη ότι θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, γιατί ξέρεις να τα διεκδικείς! Σε λατρεύω!!», έγραψε στη λεζάντα.

View this post on Instagram

Αγάπη μου! 18!!!! Δεν το πιστεύω!! Όσο και να μοιάζεις σοβαρή και ώριμη, για μένα θα είσαι πάντα αυτό το ανέμελο, τρελλό κοριτσάκι που μπορεί να κάνει τα πάντα και τους μαγεύει όλους!!! Είμαι σίγουρη ότι θα πραγματοποιήσεις τα ονειρά σου, γιατί ξέρεις να τα διεκδικείς! Σε λατρεύω!! #mylove #mydaughter #18 #lovemydaughter #mum #lovemyfamily #adult #love #❤️

A post shared by Elina Akritidou (@elinaakritidou_official) on Jun 4, 2020 at 8:42am PDT

Η Ελίνα Ακριτίδου γιορτάζει την ενηλικίωση της κόρης της, Ρωξάνης  - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα