Με αυτον τον κουκλο ξενοπηδιοντουσ@ν. ta ξερασε ολα! για τα ματια του επαμεινωνδα: ο γοητευτικος 40χρονοσ, η εμμονη της έφης και η κωνσταντινα χατζηφωτιου -χαρτοριχτρεσ, μεντιουμ και εμμονεσ: σοκαρει ο σκοτεινος κοσμος της 35χρονης με το βιτριολι! (βιντεο & εικονεσ)

Ξεσκονίζουν και το laptop για να βρουν τα ίχνη που διέγραψε η Έφη Η ίδια εξακολουθεί να μην απαντά – Κρατείται σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό Πλούσιο ρεπορτάζ και παρασκήνιο φιλοξενεί η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΤΕΤΑΡΤΗΣ Oι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 33χρονης Ιωάννας ειδαν το φως της δημοσιότητας. Στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα το πρωί της Τρίτης, 16 Ιουλίου, έχει βρεθεί μία εφαρμογή συστήματος δορυφορικού εντοπισμού αυτοκινήτων, το λεγόμενο και GPS. Πρόκειται για ένα σύστημα που παρακολουθεί έναν πομπό που έχει εγκατασταθεί σε κάποιο αυτοκίνητο, πιθανότατα της Ιωάννας και έτσι ανά πάσα ώρα και στιγμή γνώριζε πού ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Επίσης, έχουν καταχωρηθεί στο κινητό της με ημερομηνία 16  Μαρτίου 2019 φωτογραφίες με οδηγίες για το πού...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Με αυτον τον κουκλο ξενοπηδιοντουσ@ν. ta ξερασε ολα! για τα ματια του επαμεινωνδα: ο γοητευτικος 40χρονοσ, η εμμονη της έφης και η κωνσταντινα χατζηφωτιου -χαρτοριχτρεσ, μεντιουμ και εμμονεσ: σοκαρει ο σκοτεινος κοσμος της 35χρονης με το βιτριολι! (βιντεο & εικονεσ)

Keywords
Τυχαία Θέματα