Τζορτζ Φλόιντ: Πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα με προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία για συμπαράσταση στις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Πορεία για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας

με προορισμό την Αμερικανική Πρεσβεία.

Η πορεία ξεκίνησε στις 19:00 το απόγευμα από το κέντρο, ενώ η αστυνομία έκλεισε το σταθμό του μετρό στο Μέγαρο Μουσικής, με τους συρμούς να διέρχονταν χωρίς στάση.

Ακόμη, οι αρχές έκλεισαν στις 18:45 τις εισόδους του μετρό στο Σύνταγμα που είναι μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και τη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας.

Μάλιστα, οι διοργανωτές αναφέρουν στο κάλεσμα τους, ότι «το σύνθημα "Δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε", που ξεκινάει από τις μεγάλες κινητοποιήσεις στην Αμερική, εκφράζει όλους τους λαούς, τους εργαζόμενους όλου του κόσμου που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα, πνίγονται από τη σαπίλα του συστήματος της εκμετάλλευσης σε όλα τα επίπεδα».

«Του συστήματος που έχει ως υπέρτατη αξία το χρήμα και το κέρδος, που γεννάει τη φτώχεια, πολέμους, πρόσφυγες, το ρατσισμό, που πετάει στο περιθώριο και στην ανεργία εκατομμύρια ανθρώπους, που δεν λογαριάζει την ανθρώπινη ζωή», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα