Τουρκία: Νέο προεκλογικό «μπαξίσι» Ερντογάν σε παιδιά – «Βολές» από την αντιπολίτευση

«Ηγέτη μας, δεν θα αφήσουμε την Τουρκία στους προδότες...», φώναζαν οπαδοί του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την ώρα που μοίραζε χρήματα σε μικρά παιδιά.Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μοίρασε χρήματα σε παιδιά κατά τη διάρκεια προεκλογικής του εμφάνισης. Ο τούρκος πρόεδρος καταγράφθηκε από κάμερα να μοιράζει χρήματα σε μικρά παιδιά, κάτι το οποίο είχε…

Tουρκικά ΜΜΕ: «Ο Ερντογάν μοιράζει συνέχεια δώρα»

Το γεγονός σχολιάστηκε και από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Όπως τόνισε ο παρουσιαστής της Sozcu TV, Φατίχ Πορτακάλ: «O Eρτνογάν όταν είναι στο λεωφορείο συνήθως μοιράζει παιχνίδια, τσάι ενώ όταν είναι πεζός και μπαίνει μέσα στον λαό τότε μοιράζει χρήματα. Ο πρόεδρος στις περιοδείες του συνήθως μοιράζει κάποια πράγματα. Όπως στη Ριζούντα έδινε τσάι. Στην Προύσα μοίρασε σετ σκακιού!

Σόου του Ερντογάν με το πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Εν τω μεταξύ, ο Ερντογάν παρουσίασε χθες το πρώτο τουρκικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το οποίο είναι ιταλικής σχεδίασης. Ωστόσο, η αντιπολίτευση υποστηρίζει πως το μισό αυτοκίνητο είναι ξένης κατασκευής. Την ίδια ώρα, ουρά κάνουν οι επιχειρηματίες που το έχουν παραγγείλει, προκειμένου να έχουν την εύνοια του Ερντογάν.

Σημαδιακό δε το ότι ο Ερντογάν στην παρουσίαση οδήγησε το αυτοκίνητο της γυναίκας του που είχε πινακίδα «ΕΕ 2071» που σημαίνει «Εμινέ Ερντογάν» και το 2071 είναι η επέτειος από τη μάχη του Ματζικέρτ που έγινε το 1071 μεταξύ της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και των Σελτζούκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα