Κάιλι Τζένερ: Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του 2020

Αν και σε πρόσφατο δημοσίευμά του το Forbes ανέφερε πώς η Κάιλι Τζένερ δεν είναι δισεκατομμυριούχος, ωστόσο είναι η νούμερο 1 πιο ακριβοπληρωμένη σταρ του 2020. Ποιους άφησε πίσω της.

 Η Κάιλι Τζένερ είναι η υψηλότερα αμειβόμενη σελέμπριτι, σύμφωνα με την ετήσια λίστα Forbes των σταρ με τα μεγαλύτερα κέρδη, αν και δεν είναι δισεκατομμυριούχος, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Αν και το Forbes δημοσίευσε

πρόσφατα ότι η Κάιλι Τζένερ έχει υπερβάλει σε μεγάλο βαθμό όσον αφορά την ιδιότητά της ως δισεκατομμυριούχος, τώρα το περιοδικό ανακοίνωσε ότι είναι η διασημότητα με τα υψηλότερα κέρδη το 2020 – χάρη στα τεράστια έσοδα από την πώληση της μάρκας καλλυντικών Kylie Cosmetics.

Η σταρ, που κέρδισε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια από την πώληση άφησε πίσω της στη σχετική λίστα τους Κάνιε Γουέστ, Ρότζερ Φέντερερ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Τάιλερ Πέρι, Νεϊμάρ, Χάουαρντ Στερν, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Τζόνσον.

Η Κάιλι Τζένερ πούλησε το 51% των μετοχών της Kylie Cosmetics πέρυσι στον όμιλο Coty Inc, στον οποίο ανήκουν τα brand προϊόντων ομορφιάς πολυτελών εμπορικών σημάτων, όπως οι Marc Jacobs και Gucci, καθώς και Covergirl και Max Factor εισπέπραξε 600 εκατομμύρια δολάρια, με φόρους, 540 εκατομμύρια δολάρια που προστέθηκαν στην περιουσία της, η οποία ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόσφατα, το Forbes καθαίρεσε την Κάιλι Τζένερ από τη λίστα των δισεκατομμυριούχων διευκρινίζοντας ότι η περιουσία της είναι μικρότερη απ' ότι την παρουσιάζει η οικογένειά της, η γνωστή από τηλεοπτικό ριάλιτι σόου οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ.

Σε εκτενές δημοσίευμα με τίτλο «Μέσα στο δίκτυο ψεμάτων της Κάιλι Τζένερ και γιατί δεν είναι πλέον δισεκατομμυριούχος», το περιοδικό αναφέρει πως η οικογένεια «προχώρησε σε ακραίες ενέργειες» για να παρουσιάσει το νεαρότερο μέλος της ως πλουσιότερη από όσο ήταν. Μεταξύ άλλων σημειώνει πως η περιουσία της ανέρχεται σε 900 εκατομμύρια δολάρια, παρόλο που η ίδια θέλει να παρουσιάζεται ως δισεκατομμυριούχος, με την βοήθεια της οικογένειάς της που παρουσίασε διογκωμένα κέρδη στις επιχειρήσεις της.

Σε μια σειρά από μηνύματα στο Twitter, η Κάιλι Τζένερ διέψευσε το δημοσίευμα, κάνοντας λόγο για «ανακριβή στοιχεία και αναπόδεικτα συμπεράσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα