Θάνατος 4χρονης Μελίνας: Οι πρώτες δηλώσεις του πατέρα της μετά την παρέμβαση Ντογιάκου

Στην πρόσφατη εξέλιξη της υπόθεση της 4χρονης Μελίνας από την Κρήτη αναφέρθηκε ο πατέρας της. «Να το φτάσουμε μέχρι τέλους», λέει ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας που έχασε τη ζωή της στην Κρήτη και συγκεκριμένα μετά από επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου τον Δεκέμβριο του…

Σημειώνεται, ότι ενώ η υπόθεση για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Νοέμβριο, έγινε δεκτή για αοριστία, η ένσταση της υπεράσπισης κατά της εφέσεως, που είχε κάνει ο Εισαγγελέας, βάσει

της οποίας είχε παραπεμφθεί ξανά την υπόθεση στο ακροατήριο.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την έκανε δεκτή, παρά την αντίθετη πρόταση της Εισαγγελίας Εφετών. Ωστόσο, παρενέβη ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών να αποστείλει στην Αθήνα τα πρακτικά, ώστε ο ίδιος να εξετάσει το σκεπτικό της απόφασης για να διαπιστώσει αν είναι δυνατόν να ασκηθεί αναίρεση ή όχι.

Τελικά ασκήθηκε αναίρεση κι έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου σε δεύτερο βαθμό. Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε γίνει τον Μάρτιο του 2021. Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου είχε κρίνει αθώα την αναισθησιολόγο, η οποία είχε χειριστεί το περιστατικό, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015.

Εντούτοις, μετά την αθωωτική απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου, ο αρμόδιος εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θάνατος 4χρονης Μελίνας, Ντογιάκου,thanatos 4chronis melinas, ntogiakou