Τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά και οι απαντήσεις στο iEidiseis

Στον «στίβο» των Πανελληνίων και πάλι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Δείτε την ανάλυση, τα θέματα και τις απαντήσεις για τα Αρχαία Ελληνικά στο iEidiseis.

Με την εξέταση των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών θα συνεχιστούν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες 2020 για τους υποψήφιους των ΓΕΛ.

Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα

εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά και οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

Οι εξετάσεις των μαθημάτων αυτών αφορούν και τους υποψήφιους που δίνουν Πανελλαδικές με το νέο σύστημα και εκείνους που δίνουν με το παλαιό.

Το iEidiseis, σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό «ΡΟΜΒΟΣ», θα αναρτήσει το θέμα στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι στα Αρχαία Ελληνικά λίγο μετά τις 10:00.

Σημειώνεται πως ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους, οι οποίοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Υπενθυμίζεται πως φέτος τη «μάχη» των πανελλαδικών - που ξεκίνησε από τους υποψηφίους των ΓΕΛ τη Δευτέρα και συνεχίστηκε με εκείνους των ΕΠΑΛ χθες - δίνουν περίπου 100.000 υποψήφιοι για να διεκδικήσουν μία θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σε σχέση με το πρώτο πανελληνίως εξεταζόμενο μάθημα για τα ΓΕΛ, τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία (Έκθεση), εξάλλου, ο εκπαιδευτικός οργανισμός «ΡΟΜΒΟΣ» έκανε λόγο για θέματα που αφορούσαν πολύ καλά προετοιμασμένους μαθητές όχι μόνο στους θεματικούς κύκλους της Γ΄ Λυκείου αλλά και των τριών τάξεων. Προϋπέθεταν εκφραστική ευελιξία του μαθητή, βαθύτατη κριτική σκέψη και εκφραστική ικανότητα για την απόδοση των απαντήσεων με ευστοχία, σημείωνε ο οργανισμός με τον οποίο συνεργάζεται το iEidiseis.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ 2020

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

 
Keywords
Τυχαία Θέματα