Πρωταθλήτρια Γερμανίας η Μπάγερν Μονάχου για 30η φορά (vid)

Η Μπάγερν Μονάχου κατακτά το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της έπειτα από νίκη κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης με 1-0.

 Πρωταθλήτρια Γερμανίας αναδείχθηκε μαθηματικά η Μπάγερν Μονάχου η οποία μετά την νίκη της επί της Βέρντερ Βρέμης με 1-0, πανηγυρίζει το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και 8ο συνεχόμενο.

H Bundesliga διακόπηκε, λόγω του COVID-19, μετά τις 8 Φεβρουαρίου και συνεχίστηκε στις 16 Μαΐου, όμως η διακοπή

αυτή δεν απέτρεψε την Μπάγερν Μονάχου να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στις οποίες είχε σταματήσει. Οι «Βαυαροί» αριθμούν έντεκα γκολ στις τελευταίες τέσσερεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ απομένουν δύο αγώνες μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές δραστηριότητες των ομάδων για την φετινή σεζόν. Αυτή την στιγμή η Μπάγερν έχει μαζέψει 76 βαθμούς ενώ η δεύτερη Ντόρτμουντ έχει 66 γεγονός που σημαίνει ότι στις εναπομείναντες αγωνιστικές δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο.

Όσον αφορά τον αγώνα, στην βροχερή Βρέμη ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα εκπληκτικό γκολ έπειτα από ασίστ του Μπόατενγκ. Η καταιγιστική Μπάγερν συνέχισε να πιέζει χάνοντας μερικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, όμως στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αλφόνσο Ντέιβις αποβλήθηκε βλέποντας την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ σε αντίπαλο. Η Βέρντερ Βρέμης κυνήγησε το γκολ μέχρι το 90', όπου μετά από μία πολύ καλή κεφαλιά του επιθετικού της ο τερματοφύλακας των "Βαβαρών" Μάνουελ Νόιερ έδιωξε την μπάλα κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:

Η έξοδος του Μάνουελ Νόιερ στην γραμμή του κέντρου για να διορθώσει δικό του λάθος:

Η επέμβαση του Νόιερ στο τελευταίο λεπτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα