Συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης

Λόγω συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, διακόπηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων, στα εξής σημεία του κέντρου της Αθήνας:

 Οδός Σταδίου, από το ύψος της Αιόλου Οδός Αιόλου, από το ύψος της Πανεπιστημίου Λεωφόρος Συγγρού από την οδό Αθανασίου Διάκου Οδός Αθανασίου Διάκου από τη λεωφόρο Βασ. Κωνσταντίνου Λεωφόρος
Βασ. Σοφίας, από το ύψος του Χίλτον στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.Συλλαλητήριο ενάντια στην «επικίνδυνη Συμφωνία ΕλλάδαςΗΠΑ για τις βάσεις»

Το συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 18:30 από το ΠΑΜΕ, ώρα από την οποία παρατηρούνται καθυστερήσεις και στους γύρω δρόμους του κέντρου.

Όπως αναφέρει το κείμενο του καλέσματος «η Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Στρατιωτική Συμφωνία για τις Βάσεις σας καλεί στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για να καταδικάσουμε μαζικά την ανανέωση, επέκταση, ενίσχυση της επικίνδυνης Συμφωνίας ΕλλάδαςΗΠΑ για τις βάσεις, που μετατρέπει τη χώρα μας σε απέραντο πολεμικό ορμητήριο και το λαό μας σε στόχο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών». 

Keywords
Τυχαία Θέματα