Στη Σακελλαροπούλου ο Μητσοτάκης για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΝΔ.

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου συναντάται σήμερα, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους διακυβέρνησης ΝΔ, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Καθώς όμως ο κ. Μητσοτάκης θα περάσει το κατώφλι του προεδρικού μεγάρου την ημέρα κατά την οποία συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογική του νίκη, είναι εύλογο να αξιοποιήσει

την αφορμή για να στείλει πολιτικά μηνύματα.

Το βασικό στίγμα το έδωσε ήδη χθες κατά την ειδική τελετή ενόψει της λειτουργίας από σήμερα τριών νέων σταθμών του Μετρό (Νίκαια, Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός) στην επέκταση της Γραμμής 3 Χαϊδάρι- Πειραιάς: Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε πως: «Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος της κυβέρνησης αυτής στην εξουσία, δικαιώνουμε τις τέσσερις λέξεις: Το είπαμε, το κάναμε. Προτιμούμε να μιλάνε τα έργα μας».

Την ίδια ώρα πάντως, η συμπλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης ΝΔ βρίσκει τη χώρα εν μέσω μίας νέας οικονομικής κρίσης, μετά και την πανδημία του κορονοϊού, με το πολιτικό σκηνικό σε πρωτοφανή πόλωση, όχι για τα ζητήματα της οικονομίας, το οποίο κερδίζει διαρκώς έδαφος στις ανησυχίες των πολιτών, αλλά για μία σειρά από υποθέσεις που επιχειρούν να «στριμώξουν» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το κυβερνητικό στρατόπεδο επενδύει επικοινωνιακά στις καταγγελίες Μιωνή και τους ισχυρισμούς Καλογρίτσα σε βάρος του Νίκου Παππά, ενώ την ίδια ώρα πέρα από την σκληρή κριτική για την οικονομία, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, δέχεται σφοδρά πυρά για τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ για το «παρακράτος», στο οποίο φέρονται να συμμετείχαν πρώην υπουργοί της ΝΔ αλλά και για τη λίστα χρηματοδότησης των ΜΜΕ που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στόχος της κυβέρνησης και του Μεγάρου Μαξίμου είναι η επικοινωνιακή φθορά του ΣΥΡΙΖΑ και εί δυνατόν του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον βάζουν στο «κάδρο» της υπόθεσης Μιωνή και Καλογρίτσα και από τον οποίο ζητούν απαντήσεις για τους χειρισμούς Παππά και κατά πόσο γνώριζε ο πρώην Πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης,sakellaropoulou, mitsotakis