Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο ρόλος που απέρριψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε τον λόγο που ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν συμμετείχε στις «Άγριες Μέλισσες» όπως επιθυμούσαν οι δημιουργοί της σειράς.

Σαν βόμβα έπεσε χθες η είδηση ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος διακόπτει τη συνεργασία του με τον Σκάι στο τέλος της σεζόν, βάζοντας τέλος στην επιτυχημένη εκπομπή «Στην υγεία μας βρε παιδιά» που παρουσίασε επί 17 ολόκληρα χρόνια, από τις 23 Οκτωβρίου του 2004 όταν έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ.

Οι λόγοι που σταματάει η εκπομπή είναι πολλοί: Τα πεσμένα νούμερα και οι απαιτήσεις τους καναλιού για «ανανέωση» που δεν βρήκαν σύμφωνο τον ηθοποιό φαίνεται δύο από αυτούς.

Όπως και να ‘χει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχεδόν έτοιμη την πρόταση για μια νέα εκπομπή, λόγου και μουσικής, που θα υποβάλει σε Mega και ΕΡΤ, με την οποία ελπίζει να συνεχίσει την σταδιοδρομία του στην τηλεόραση.

Όμως, πριν καν κάτσει η σκόνη από την χθεσινή ανακοίνωση -μέσω Instagram- για το τέλος της εκπομπής, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε κάτι ακόμα που δεν ξέραμε για τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο συμπαθής ηθοποιός λοιπόν δέχτηκε πριν από πολλούς μήνες πρόταση από τους δημιουργούς των «Άγριων Μελισσών» για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά. Μάλιστα ο ρόλος που προόριζαν για αυτόν ήταν του Δούκα Σεβαστού, ένας ρόλος «κακού», κόντρα στο προφίλ του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ο δε Λεωνίδας Κακούρης, ο ηθοποιός που ανέλαβε τελικά τον ρόλο, θα υποδύονταν τον Μιλτιάδη, στη θέση του Γιώργου Γάλλου.

Τελικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε «όχι» στις «Άγριες Μέλισσες» λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων που είχε στο θέατρο («Δείπνο ηλιθίων») και στον Σκάι με το «Στην υγεία μας βρε παιδιά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το τέλος του «Στην υγεία μας βρε παιδιά»:

{https://www.instagram.com/p/COh5z8Zlogi/?hl=el}

Σπύρος ΠαπαδόπουλοςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΛΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα