Σοκάρει το βίντεο της εν ψυχρώ δολοφονίας στον Πειραιά: Ο 68χρονος πυροβόλησε εξ επαφής το θύμα

Ένας ηλικιωμένος δολοφόνησε έναν 39χρονο στον Πειραιά, με αφορμή πάρκινγκ στην περιοχή. Λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής (15/09) στην οδό Πραξιτέλους, κοντά στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της Σωτήρος, τον πιο εμπορικό δρόμο του Πειραιά, ένας 68χρονος…

«Τον έφαγα…»

Ο 68χρονος δράστης, σύμφωνα με τους κατοίκους, προκαλούσε καθημερινά προβλήματα στη γειτονιά. Ειδικότερα,

τον ενοχλούσε το ιδιωτικό πάρκινγκ που ήταν κάτω από το σπίτι του όπως και το διπλανό κομμωτήριο, που έβγαζε καρέκλες στο πεζοδρόμιο.

Μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, ο 68χρονος ταμπουρώθηκε ατάραχος στο σπίτι του και, λίγο αργότερα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Ο 68χρονος οδηγείται, το Σάββατο (16/09), ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Τον βρήκαν με μισάνοιχτη την πόρτα, τα πόδια πάνω στο τραπεζάκι και σιγοσφύριζε. Περίμενε τη σύλληψή του. Μάλιστα είπε στον αστυνομικό "τον έφαγα επιτέλους τον…"», δήλωσε το Σάββατο (16/09) στο MEGA ο Σταύρος Μπαλάσκας, που μίλησε με τον συνάδελφό του αστυνομικό, ο οποίος και συνέλαβε τον 68χρονο.

«Είχαμε χρόνια προστριβές»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τη στιγμή που ο ηλικιωμένος δολοφόνησε τον πατέρα των τριών ανήλικων παιδιών και υπάλληλο του πάρκινγκ είπε: «Επιτέλους, τον "τελείωσα", επιτέλους τον σκότωσα». Πληροφορίες του MEGA αναφέρουν ότι όταν ο δράστης έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, είπε στους αστυνομικούς: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκάρει, Πειραιά, 68χρονος,sokarei, peiraia, 68chronos