Σε σινεμά drive-in παρακολουθούν αγώνες ποδοσφαίρου στην Τσεχία

Σε μία πρωτότυπη ενέργεια προέβησαν στην Τσεχία χρησιμοποιώντας ένα σινεμά drive-in για να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας οι οπαδοί στην Τσεχία μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Σπάρτακ Πράγας κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν σε ένα drive-in σινεμά που πλέον θα δείχνει μόνο αγώνες ποδοσφαίρου.
Το γεγονός ότι οι αναμετρήσεις θα γίνονται πλέον χωρίς θεατές στις εξέδρες δεν πτόησε τους ποδοσφαιρόφιλους στην Πράγα οι οποίοι αξιοποίησαν τον χώρο για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Μερικοί εξ αυτών

έφεραν και καπνογόνα δημιουργώντας μία «γηπεδική» ατμόσφαιρα. Παρά την ήττα των γηπεδούχων με 2-1 η πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία τράβηξε το ενδιαφέρον σε διάφορες περιοχές του πλανήτη που είναι διατεθειμένες να επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο.

Ο φόβος των ομοσπονδιών είναι η συγκέντρωση των φιλάθλων έξω από τα στάδια, σε πολλές περιπτώσεις όμως οι φίλαθλοι προσπαθούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα