Η αντίδραση Χαρδαλιά στην παρωδία Ζαχαράτου

22:06 28/5/2020 - Πηγή: In.gr

Γέλιο σκόπρισε ο Τάκης Ζαχαράτος, καθώς μεταμφιέστηκε σε ένα από τα πρόσωπα των ημερών: τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς συζητήθηκε όχι μόνο για το έργο του αλλά και για το ιδιαίτερο και μερικές φορές σκληρό ύφος

Έτσι, λοιπόν, ο υπουργός δεν… ξέφυγε από τον Τάκη Ζαχαράτο -ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στο θέατρο Άλσος με μια απολαυστική παράσταση- και με μια πραγματικά πετυχημένη μεταμφίεση έγινε… Xαρδαλιάς με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό!

View this post on Instagram

Καλήσπερα σας από την πολιτική προστασία και το sex symbol… Θα μας λείψεις @nickhardgr από την τηλεόραση αλλά θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στο ωραιότερο καλοκαιρινό θέατρο της Αθήνας @toalsos … Σας περιμένουμε για 20 ζαχαρένιες καλοκαιρινές βραδιές από αρχές Ιουλίου με μπόλικη δόση απολυμαντικού γέλιου …. Special thanks @achilleas_charitos @geolyc @nikolaidi_filitsa #toalsos #xardalias #summer2020 #summerinathens #summerinthecity #comedy #staypositive #staysafe #theater @eltorou @eugenia_peroukes

A post shared by Takis Zaxaratos (@takiszacharatos) on May 27, 2020 at 10:53am PDT

Η απάντηση του Νίκου Χαρδαλιά

Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν δίστασε να απαντήσει στον Τάκη Ζαχαράτο στο Instagram.

Με φανερή διάθεση χιούμορ, αρχικά αντέδρασε με… μία καρδιά και στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι στο Άλσος στις 15 Ιουλίου στην πρεμιέρα της παράστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα