Σάκης Αρναούτογλου: Έκτακτη προειδοποίηση για την κακοκαιρία

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί πως το Σάββατο 4 Απριλίου έρχεται κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την Αττική, με «εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές κατά τόπους!» 

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί τους Έλληνες πολίτες πως το Σάββατο 4 Απριλίου θα σημειωθεί ραγδαία επιδείνωση του καιρού στη χώρα μας, η οποία θα διαρκέσει και την Κυριακή.   

Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ

κάνει λόγο για κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει και την Αττική, με «εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές κατά τόπους!».

Παράλληλα, προειδοποιεί για τοπικές πλημμύρες, αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών αλλά και κατολισθήσεων.

«ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!
Κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επηρεάσει αρκετές περιοχές της χώρας το Σαββατοκύριακο (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) με εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές κατά τόπους!

Στον παρακάτω προγνωστικό χάρτη του Σαββάτου απεικονίζονται με τις πορφυρές κυρίως αποχρώσις εκείνες οι περιοχές όπου οι βροχές ή και καταιγίδες είναι πιθανότερο να έχουν και ένταση αλλά και διάρκεια, χρήζουν κατά συνέπεια προσοχής, και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και προβλήματα (τοπικές πλημμύρες, αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών αλλά και κατολισθήσεων!)», γράφει ο κ. Αρναούτογλου.

Η ανάρτησή του:  

Keywords
Τυχαία Θέματα