Ρίτα Ουίλσον: «Είχα ακραίες παρενέργειες από τη χλωροκίνη»

«Είχα απίστευτες ναυτίες και ιλίγγους. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Οι μύες μου ήταν πολύ αδύναμοι», είπε η Ρίτα Ουίλσον, αναφερόμενη στις παρενέργειες που της δημιούργησε η χλωροκίνη, που της χορηγήθηκε για τον κορονοϊό

Η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού Τομ Χανκς, Ρίτα Ουίλσον, μίλησε για το διάστημα που ταλαιπωρήθηκε από τον νέο κορονοϊό, αλλά και για τις ακραίες παρενέργειες που είχε από τη χρήση της περιβόητης χλωροκίνης, την

οποία χρησιμοποίησε ως θεραπεία.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, η οποία έχει πλέον αναρρώσει από την Covid-19, δήλωσε στην εκπομπή του CBS, «This Morning Tuesday»: «Ένιωθα αφόρητους πόνους, άβολα. Δεν ήθελα να με ακουμπάει κανείς. Και μετά ξεκίνησε ο πυρετός».

Επιπλέον, είπε ότι υπέφερε από ρίγη, «όπως ποτέ δεν είχα αισθανθεί ξανά στη ζωή μου». Ο πυρετός της, όπως τόνισε, ήταν υψηλός και η ίδια ένιωθε «κουρασμένη».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι της χορηγήθηκε χλωροκίνη, συμπληρώνοντας ότι δεν είναι σίγουρη εάν τη βοήθησε ν’ αναρρώσει.

«Δεν ξέρω εάν δούλεψε το φάρμακο ή εάν ήταν να πέσει, ούτως ή άλλως, ο πυρετός. Ο πυρετός πράγματι έπεσε, όμως η χλωροκίνη είχε ακραίες παρενέργειες. Είχα απίστευτες ναυτίες και ιλίγγους. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Οι μύες μου ήταν πολύ αδύναμοι. Νομίζω πως πρέπει να μελετήσουν προσεκτικά το συγκεκριμένο φάρμακο. Δεν ξέρουμε εάν πράγματι βοηθάει σε αυτήν την κατάσταση», επισήμανε.

Ακόμα, είπε ότι μερικά από τα συμπτώματα SARS-CoV-2 που την ταλαιπώρησαν, ήταν η απώλεια όσφρησης και γεύσης.

«Δεν είχε τόσο υψηλό πυρετό, δεν έχασε την αίσθηση της γεύσης ή της όσφρησής του, αλλά μας πήρε τον ίδιο χρόνο για να το ξεπεράσουμε», είπε για τον Τομ Χανκς, ο οποίος το Σάββατο έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του μετά την ανάρρωσή του.

«Συμμετέχουμε σε μια έρευνα, όπου δώσαμε το αίμα μας και θα μας ενημερώσουν αν τα αντισώματά μας θα είναι βοηθητικά στην παραγωγή ενός εμβολίου», δήλωσε τέλος η κ. Γουίλσον.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα