Ρένεση, Τουμασάτου, Σκιαδαρέσης, Τσαρούχας: Σφοδρές αντιδράσεις για την απόφαση Λιγνάδη

Πώς αντιδρούν γνωστοί ηθοποιοί στην απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης.Μετά την ανακοίνωση της αναστολής της ποινής 12ετούς κάθειρξης του Δημήτρη Λιγνάδη, μέχρι το Εγετείο, ηθοποιοί της ορώτης γραμμής αντιδρούν εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους με σχετικές αναρτήσεις στα social media. …

Η «μπάλα» στην Εισαγγελία Εφετών

Την ίδια στιγμή η Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας μελετάει το ενδεχόμενο, να ασκήσει έφεση στην πρωτοβάθμια καταδικαστική απόφαση

του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, για το Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Μαρία Γκανέ ζήτησε να της διαβιβαστεί η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κωνσταντίνου Κούντρια, ο οποίος ήταν καταπέλτης κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ είχε προτείνει να μην αποφυλακιστεί.

Η κ. Γκανέ ζήτησε από τον κ. Κούντρια, να της υποβάλλει αναφορά, με την πρόταση του επί της ενοχής, επί των ποινών και για το ανασταλτικό αποτέλεσμα της έφεσης, που δόθηκε στον σκηνοθέτη και οδήγησε στην αποφυλάκιση του.

Η Εισαγγελία Εφετών, με παραγγελία της κ. Γκανέ θα μελετήσει, εάν αξιολογήθηκε σωστά το αποδεικτικό υλικό και εάν είναι επαρκώς αιτιολογημένες οι αποφάσεις της πλειοψηφίας των δικαστών τόσο για την αθώωση του σκηνοθέτη για τον ένα από τους δυο βιασμούς, για τις ποινές που επιβλήθηκαν για τους 2 βιασμούς που καταδικάστηκε και για την αποφυλάκιση του μετά την καταδίκη, με την χορήγηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του μέχρι να δικαστεί από το Εφετείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα