Ψευτογιατρός: Νέες καταγγελίες - Η διαθήκη και ο πολυτελής γάμος

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση του ψευτογιατρού που φέρεται να ευθύνεται για τον θάνατο τουλάχιστον τριών ασθενών και την επιδείνωση της υγείας πολλών άλλων θυμάτων του.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τη ζωή και τη δράση του ψευτογιατρού βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά, καθώς η δημοσιοποίηση των στοιχείων του φαίνεται πως οδήγησε σε αύξηση

των καυαγγελιών που δέχεται η αστυνομία για τον 47χρονο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, λοιπόν, ο προφυλακισθείς ζούσε πλουσιοπάροχα, κάνοντας διακοπές μεταξύ Μυκόνου και Σαντορίνης, ενώ ο γάμος του στοίχισε 28.000 ευρώ. Ως προς την εν λόγω γαμήλια τελετή, αναφέρθηκε πως έγινε με παρουσία 300 καλεσμένων, ενώ στο μενού σερβίρονταν καπνιστός σολομός, σφυρίδα, μαριναρισμένες γαρίδες και σορμπέ ρακί με πέρλες πεπονιού.

Επιπλέον, ο ίδιος στις διακοπές του πλήρωνε με χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και έμενε σε πεντάστερα ξενοδοχεία με τη σύζυγό του να συστήνεται ως κόρη γνωστού εφοπλιστή, κατά το ίδιο Μέσο.

Παράλληλα, είχε συντάξει και μια διαθήκη σε περίπτωση που πάθαινε κάτι και όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, φέρεται πως ισχυριζόταν ότι διατηρούσε μια εταιρία στο Ντουμπάι,την οποία θα άφηνε στη μεγάλη του κόρη, αλλά μέχρι να ενηλικιωθεί τον έλεγχο θα είχε η σύζυγός του.

Νέα καταγγελία για ασθενή που κατέληξε αφού την «ανέλαβε» ο 47χρονος

Εξάλλου, σύμφωνα με καταγγελία, θύμα του ψευτογιατρού έπεσε και μια νηπιαγωγός στη Λάρισα που έχασε τη ζωή της:  «Χάσαμε τον άγγελό μας εξαιτίας του. Θα μπορούσε να είχε σωθεί. Είχαμε κάποιες υπόνοιες από την αρχή ότι δεν έπρεπε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του, Έλεγε στην κόρη μας να κόψει τις χημειοθεραπείες και το πέτυχε».

Στο μεταξύ σοκάρει και η μαρτυρία πατέρα 24χρονου που γλίτωσε την τελευταία στιγμή: «Του έλεγε να σταματήσει τις θεραπείες και να συνεχίσουν μαζί με τα διάφορα σκευάσματα και τα μαντζούνια», με τον νεαρό ευτυχώς να μην πιστεύει όσα του έλεγε ο ψευτογιατρός και αποφάσισε να μην ακολουθήσει τις συμβουλές του.

«Συναντήθηκα με τον 47χρονο και μου είπε να σταματήσω να παίρνω ό,τι φάρμακα παίρνω. Μου είπε ότι αυτός δεν θέλει λεφτά, αλλά θα αυτά που μπου προτείνει να πάρω για έξι μήνες, θα στοιχίσουν γύρω στις 15.000 ευρώ. Τον επόμενο χρόνο νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο με πολυαρθρίτιδα, για ένα μήνα σχεδόν παράλυτος και μετά απέκτησα νεφρική ανεπάρκεια», ανέφερε ένα άλλο θύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα