Πότε ανοίγουν Jumbo, Praktiker, Zara, ΙΚΕΑ

Ορισμένα καταστήματα έχουν ανοίξει αλλά το μεγαλύτερο κύμα θα ξεκινήσει να λειτουργεί αυτή τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Δείτε πότε ανοίγουν Jumbo, ΙΚΕΑ, Zara, Praktiker και Leroy Merlin.

Τα καταστήματα

ξεκίνησαν να ανοίγουν τη Δευτέρα 4 Μαϊου, ενώ άλλα ετοιμάζονται να επανέλθουν μέσα στις επόμενες μέρες.

Όπως είναι γνωστό το λιανεμπόριο ανοίγει συνολικά στις 11 Μαΐου. Ειδικά για όσους έχουν μαγαζιά σε άλλη πόλη εκτός νομού ή είναι εργαζόμενοι και θέλουν να μετακινηθούν υπάρχει νέα βεβαίωση κυκλοφορίας για μετακίνηση εκτός νομού.

Το σχέδιο προβλέπει ότι στις 11 Μαΐου θα ανοίξει το υπόλοιπο λιανεμπόριο.

Πότε ανοίγουν τα Jumbo είναι ένα ερώτημα που φαίνεται να ενδιαφέρει αρκετούς. Τα Jumbo ανοίγουν στις 11 Μαΐου.

«Στην Κύπρο ήδη επιστρέψαμε, καθώς από σήμερα, τα καταστήματα Λακαταμίας, Λάρνακας και Λεμεσού Α είναι ανοιχτά όλη την εβδομάδα.

Στην Ελλάδα, θα σας καλωσορίζουμε από τις 11 Μαΐου σε όλα τα καταστήματά μας (με εξαίρεση το Avenue Mall στο Μαρούσι)», αναφέρεται στην ενημέρωση.

Τα καταστήματα ανοίγουν επίσημα στις 11/05 με ωράριο 10 π.μ. - 9 μ.μ.

Τελικά όπως φαίνεται όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά, εκτός από το Avenue Mall στο Μαρούσι.

Τα IKEA ανοίγουν στις 11 Μαΐου. «Λαμβάνουμε υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα για να τηρήσουμε τους κανόνες υγιεινής, σε όλους τους τομείς και να σας υποδεχτούμε ξανά στα Καταστήματα και τα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών μας από Δευτέρα 11 Μαΐου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο facebook.

Τα zara αναμένεται να ανοίξουν αυτή τη Δευτέρα 11 Μαΐου εκτός των καταστημάτων που βρίσκονται μέσα σε εμπορικά κέντρα τύπου Μall. Αυτά τα καταστήματα θα ξεκινήσουν την λειτουργία τους στην 1η Ιουνίου.

Το Leroy Merlin αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του αυτή τη Δευτέρα 11 Μαΐου, ενώ το ίδιο και το Praktiker.

Keywords
Τυχαία Θέματα