Ποια πρωταθλήματα ποδοσφαίρου παίζουν ακόμη

Τέσσερις χώρες συνεχίζουν κανονικά τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, παρά την πανδημία του κορονοϊού.

Μπορεί σε όλο τον κόσμο να έχουν διακοπεί οι αγώνες ποδοσφαίρου εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά υπάρχουν τέσσερις χώρες που συνεχίζουν κανονικά. Συγκεκριμένα πρόκειται για την Λευκορωσία, το Τατζικιστάν την Νικαράγουα και το Μπουρούντι.

Καταρχάς, το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι το μοναδικό εν ενεργεία αυτή την στιγμή στην Ευρώπη και συγκεντρώνει τα βλέμματα πολλών ποδοσφαιρόφιλων. Επίσης, όλα τα παιχνίδια διεξάγονται κανονικά, ενώ στο πρώτο ματς της σεζόν υπήρχαν εκατοντάδες θεατές στο

παιχνίδι της Ενεργκέτικ που νίκησε 3-1 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Βλαντιμίρ Μπαζάνοφ, δεν έβλεπε το λόγο γιατί έπρεπε να αναβληθούν τα ματς, καθώς στη χώρα δεν υπήρχαν αρκετά κρούσματα του κορονοϊού.

Μάλιστα, ο ηγέτης της χώρας Alexander Lukashenkο είπε στους συμπατριώτες του να μην ανησυχούν και να κάνουν μια σάουνα, να πιουν μια βότκα ή να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους.

Επίσης, στο Τατζικιστάν συνεχίζουν το πρωτάθλημα τους κανονικά. Παρόλα αυτά, μετά από εισήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας της χώρας, όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους. Ακόμη, λίγο πριν την έναρξη του ματς Ιστικλόλ-Κουγιάντ, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα, στις εξέδρες είχε τοποθετηθεί και ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε: «Σταματήστε τον κορονοϊό».

Επιπλέον, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα να κατακτήσουν τον ένατο Tajik Super Cup.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα