Πάτρα: Γυναίκα βρήκε 4 φίδια μέσα στο αυτοκίνητό της (Βίντεο)

Αντιμέτωπη με 4 φίδια ήρθε μια γυναίκα στην Πάτρα, όταν διαπίστωσε πως τα ερπετά είχαν μπει στο αυτοκίνητό της. Δείτε σε βίντεο πώς οι πυροσβέστες έπιασαν τον έναν «διαρρήκτη». 

Μια λαχτάρα που θα θυμάται για καιρό πήρε μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία πήγε να μπει στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της και βρήκε 4 φίδια να έχουν τρυπώσει μέσα σε αυτό.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα

είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της κοντά σε μια παραλία στη δυτική Αχαΐα και είχε πάει στην πλαζ να κάνει μπάνιο στο θάλασσα. Ύστερα από κάποιες ώρες επέστρεψε στο όχημά της όπου διαπίστωσε πως είχαν μπει δυο φίδια. Η γυναίκα, μάλιστα, τα απομάκρυνε και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Όταν, ωστόσο, έφθασε στο κέντρο της πόλης, διαπίστωσε πως μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν άλλα δυο φίδια. Η γυναίκα εγκατέλειψε το όχημά καταμεσής του δρόμου και η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο, «συνέλαβε» το ένα από τα δυο ερπετά, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Το άλλο, όπως είπαν οι ντόπιοι, κατάφερε να διαφύγει μέσα από έναν υπόνομο. Αναφέρεται, δε, πως τα φίδια ήταν αστρίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα