Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρα ανοίγουν και κλείνουν σήμερα Μεγάλο Σάββατο

Σε ισχύ εξακολουθεί είναι το εορταστικό ωράριο για τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη χώρα καθώς και τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού που επιβάλλουν συγκεκριμένο αριθμόι καταναλωτών ανα τετραγωνικό μέτρο. Πώς θα λειτουργήσουν Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα

Ανοιχτά

θα είναι σήμερα Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ για τους καταναλωτές που θέλουν να προμηθευτούν τα αγαθά της τηελευταίας στιγμής για το ιδιαίτερο φετινό πασχαλινό τραπέζι αλλά και για όσους θέλουν να μεριμνήσουν για τις προμήθειες των επόμενων ημερών αφού Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο. 

Συγκεκριμένα, σήμερα Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ και γενικώς όλα τα καταστήματα τροφίμων θα είναι ανοιχτά από τις 07.00 το πρωί μέχρι και τι 20.00 το βράδυ. 

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή η κίνηση ήταν αυξημένη με αποτέλεσμα να σχηματιστούν ουρές αναγκάζοντας το Υπουργείο Ανάπτυξης να παρατείνει τη λειτουργεία των σούπερ μάρκετ κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί και σήμερα εφόσον παρατηρηθούν τα ίδια φαινόμενα. 

Σημειώνεται πώς την Κυριακή του Πάσχα τα σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά, ωστόσο κανονικά θα λειτουργούν φούρνοι και ζαχαροπλαστεία. 

Διαβάστε ακόμη:

13033: Τι πρέπει να γράφει το sms για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα