Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-0 στο ημίχρονο

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες ευκαιρίες.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoff της Super League.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σισέ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Ομάρ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Γκιγιέρμε,

Βαλμπουενά, Μασούρας και Ελ Αραμπί.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ελ Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ροντρίγκο, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ, Τζόλης και Άκπομ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με δυναμισμό στον τρόπο παιχνιδιού τους και οι συνεχείς αντεπιθέσεις κατάφεραν να πιέσουν τους «κόκκινους» με τον Τζόλη στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και τον Μπίσεσβαρ στο 14’ το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σα. Όμως ο ρυθμός του «δικεφάλου» σημείωσε μία σταδιακή πτώση με την εξέλιξη του παιχνιδιού, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες. Στο 32’, μετά την εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά, ο Σεμέδο πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δικών του Πασχαλάκη που δεν αντέδρασε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μασούρας επιχείρησε ένα μακρινό σουτ χωρίς όμως να ανησυχήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όπως και η προσπάθεια που έγινε αμέσως μετά με την σέντρα του Ομάρ που δεν βρήκε αντίκτυπο στους Ελ Αραμπί και Μασούρα, με την άμυνα του ΠΑΟΚ να διώχνει. Οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια έχοντας δημιουργήσει λιγοστές ευκαιρίες, οι οποίες ήταν μοιρασμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα