Ολοκληρώθηκαν οι τέσσερεις από τους πέντε σημερινούς αγώνες της Bundesliga (vid)

Καταιγιστική η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Λεβερκούζεν και Μάινζ και προχώρησαν με νίκες ενώ Φορτούνα και Χόφενχάιμ ήρθαν ισόπαλες όπως και η Λειψία με την Παντερμπόρν,στην 30η αγωνιστική της Bundesliga.

Στην 30η αγωνιστική της Bundesliga, η ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 4-2 της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ανατρέποντας το σκορ από το προβάδισμα που πήραν οι «ασπιρίνες» στο 9ο λεπτό. Τα γκολ

για τους «βαβαυρούς» πέτυχαν οι Κομάν, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι και Λεβαντόφσκι, με τον τελευταίο να πετυχαίνει το 30ο γκολ για φέτος, γεγονός που σημαίνει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.


Η Μάινζ άνοιξε το σκορ απέναντι στην Άιντραχτ, στο 43ο λεπτό με τον Νιακατέ και σφράγισε την νίκη της στο 77’ με τον Κουντε. Παρόλο που η ομάδα της Φρανκφούρτης είχε αρκετές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να σκοράρει, έτσι παραμένει εκτός δεκάδας στην βαθμολογία.


Φορτούνα Ντίσελντορφ και Χόφενχάιμ ήρθαν ισόπαλες με τους γηπεδούχους να παίρνουν προβάδισμα στο 5ο λεπτό, ενώ ο Χούμπνερ της Χόφενχάιμ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη λίγα λεπτά αργότερα. Οι Νταμπούρ και Ζούμπερ έβαλαν μπροστά τους φιλοξενούμενους αλλά το γκολ με πέναλτι του Χένινγκς διαμόρφωσε το τελικό 2-2.


Η Πάντερμπορν κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Λειψία με το γκολ του Στρόντιεκ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι «ταύροι» είχαν προηγηθεί νωρίς στον αγώνα με το γκολ του Πάτρικ Σίκ.
ει»

Keywords
Τυχαία Θέματα