Δώνης: «Φεύγω πολύ γεμάτος και πολύ χαρούμενος»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης μίλησε για την παρουσία του στον σύλλογο αλλά και για την αποχώρησή του μετά το τέλος της σεζόν, λίγο πριν την εκκίνηση των playoff.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την 1η αγωνιστική των playoff και ο προπονητής των «πρασίνων», Γιώργος Δώνης μίλησε για την συνεργασία του με τον σύλλογο αλλά και για την αποχώρησή του μετά

το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά ανέφερε: «Οι σκέψεις είναι πάρα πολλές. Κι ορισμένες φορές είσαι και μπερδεμένος λίγο στο μυαλό σου, γιατί διαφοροποιούνται τα συναισθήματα. Πάντα οι πρώτες μέρες είναι λίγο πιο δύσκολες.
Όσο ηρεμείς, παρότι έρχομαι κάθε μέρα στο προπονητικό και λειτουργώ επαγγελματικά, τα κατατάσσεις μέσα σου τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και τι εννοώ με αυτό. Πρώτα απ’ όλα επειδή η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, με πολύ μεγάλη ιστορία δεν χωράνε στο μυαλό μου, ούτε αντιπαραθέσεις, ούτε εχθρότητες. Παρά μόνο σεβασμός. Και με σεβασμό θα λειτουργήσω μέχρι την τελευταία μέρα απέναντι στο μεγάλο όνομα του Παναθηναϊκού. Το δεύτερο κομμάτι που είναι επίσης σημαντικό, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, εγώ θα φύγω πολύ γεμάτος και πολύ χαρούμενος».

Επίσης ανέφερε πως δεν ήταν έκπληξη γι’ αυτόν η επιστολή του Γιάννη Αλαφούζου που του ανακοίνωνε την λύση της συνεργασίας τους.

«Δεν είναι κάτι που με ξάφνιασε. Ήμουν βέβαιος πως το επόμενο διάστημα θα ήταν το τελευταίο μου στον Παναθηναϊκό. Γιατί μπορεί να καταλάβεις από την καθημερινότητά σου αν θα είσαι ή όχι στην ομάδα. Θεωρώ ότι όλες οι αποφάσεις που πήρα κατά διαστήματα μέχρι να φτάσουμε εδώ -γιατί θα μπορούσα να έχω φύγει κι εγώ με κάποιες προτάσεις που είχα- ήταν οι καλύτερες δυνατές. Άσχετα με το πώς φτάνει ένα τέλος, για μένα είναι σημαντικό ότι τα δύο χρόνια αυτά ήταν πολύ όμορφα και πολύ γεμάτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα