Μπαρτζώκας για Βεζένκοφ «Είναι εξαιρετικός, θέλω να παραμείνει στον Ολυμπιακό»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε σε μέσο ενημέρωσης της Βουλγαρίας και αναφέρθηκε στην επιθυμία που έχει ώστε να παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ. Δήλωσε επίσης πως είναι στόχος της ομάδας να ανανεώσει το συμβόλαιο στον νεαρό φόργουορντ.

Αναλυτικότερα

είπε: «Ο Σάσα είναι πλέον 24 ετών. Είναι πιο ώριμος πια. Όπως ξέρετε, δουλεύει πολύ σκληρά και αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις κάθε μέρα που τον βλέπεις στο γήπεδο, όπου γίνεται καλύτερος. Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι μαζί του, Τότε, η ομάδα είχε πολλούς τραυματισμούς, ήμασταν άτυχοι και δεν ήμασταν αρκετά καλοί. Ελπίζω να μείνει. Θέλουμε να του ανανεώσουμε το συμβόλαιο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζέρ του. Θα μιλήσομε γι’ αυτό και θα το ξεκαθαρίσουμε σύντομα»

«Ο Βεζένκοβ βελτιώνεται κάθε χρόνο. Είναι ένας μοντέρνος φόργουορντ, ο οποίος μπορεί να σκοράρει τόσο έξω από τα 6,75μ., όσο και κοντά στο καλάθι. Ξέρει πως να παλεύει. Δουλεύει για να ελαττώσει τις αδυναμίες του και αυτό είναι πολύ θετικό για εκείνον. Είναι εξαιρετικός από την περιφέρεια, ενώ δουλεύει πολύ για να φτιάξει τη φυσική του κατάσταση και να γίνει ακόμη πιο δυνατός, ώστε να γίνει ένας απαραίτητος παίκτης για την Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά μαζί του».

Keywords
Τυχαία Θέματα