Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και δεύτερου ψευτογιατρού

Έρευνα και για δεύτερο ψευτογιατρό αναμένεται να ξεκινήσει η ασφάλεια.

Έρευνα και για δεύτερο ψευτογιατρό - ο οποίος φέρεται να δρούσε παράλληλα με τον 47χρονο - αναμένεται να ξεκινήσουν οι αρχές, οι οποίες εμφανίζονται μάλιστα να γνωρίζουν ήδη την ταυτότητά του.

Ειδικότερα, πληροφορίες του Τ/Σ Star ανέφεραν το βράδυ της Δευτέρας (29/6) πως η ασφάλεια έχει ήδη στα χέρια της μια «σοβαρή καταγγελία» που μιλά για έναν «δεύτερο ψευτογιατρό» που ζει στην Αθήνα.

Ο

άνδρας αυτός φέρεται να παριστάνει τον ογκολόγο και να «άρπαξε» από θύμα του περίπου 50.000 ευρώ.

Η εν λόγω καταγγελία έφτασε στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του 47χρονου που προφυλακίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και για τον οποίον οι έρευνες επίσης βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως προστίθεται στο ρεπορτάζ του ίδιου Μέσου, το θύμα του νέου γιατρού - μαϊμού, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, έδωσε ονόματα και στοιχεία και υποστήριξε ότι η δράση του «νέου ψευτογιατρού» ξεκινά από το 2014.

Μάλιστα, το θύμα περιέγραψε ένα άτομο με ιδιαίτερη πειθώ που σε αντίθεση με τον 47χρονο εξαφανιζόταν μόλις πληρωνόταν!

Στην Αθήνα ο φάκελος με τον τέταρτο θάνατο

Στο μεταξύ, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για τη δράση του ψευτογιατρού, με τα θύματά του να περιγράφουν τις πρακτικές του.

Σύμφωνα με πρόσφατη νέα καταγγελία - οι οποίες πλέον είναι πάνω από 100 κατά πληροφορίες - η δράση του δε σταματούσε εντός συνόρων καθώς εμφανίστηκε ασθενής στην Κύπρο, ο οποίος ανέφερε πως λάμβανε «μαντζούνια» μέσω ταχυδρομείου.

Την ίδια ώρα, ο ογκώδης φάκελος από τη Λάρισα με τον τέταρτο θάνατο που αποδίδεται στον γιατρό - μαϊμού αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή στα χέρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας περιουσιακών δικαιωμάτων, με το ερώτημα διεύρυνσης του εναντίον του κατηγιρητηρίου και για 4η ανθρωποκτονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα