Ψευτογιατρός: Ταχυδρομούσε «μαντζούνια» στην Κύπρο - Έρευνα για θύματα εκτός Ελλάδας

Πού στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας για τον ψευτογιατρό. Χωρίς ιδιαίτερα ευρήματα η νέα έφοδος στη βίλα του 47χρονου.

Συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. γύρω από τον 47χρονο ψευτογιατρό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Τ/Σ Open, οι αρχές αναζητούν θύματά του και εκτός Ελλάδας.

Προηγήθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα στην αστυνομία το Σαββατοκύριακο, ο οποίος ανέφερε ότι έπαιρνε τα «μαντζούνια» που φέρεται να

του έστελνε στην Κύπρο ο προφυλακισθείς, μέσω ταχυδρομείου.

Έτσι οι έρευνες έχουν στραφεί στην Κύπρο και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν μία φόρμουλα για το πώς αυτός ο άνδρας από την Κύπρο μπορεί να καταθέσει, κατά την ίδια πηγή. Με ενδιαφέρον αναμένονται και τυχόν περισσότερες πληροφορίες που ίσως διαθέτει για την ύπαρξη και άλλων θυμάτων που φέρεται να είχε εξαπατήσει ο γιατρός - μαϊμού στο νησί.

Νέα έφοδος στη βίλα

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν ακόμα μία έφοδο στο σπίτι του 47χρονου στο Λαγονήσι.

Η έρευνα έγινε επειδή δεν εντοπίστηκαν τα χρήματα που είχε αποσπάσει από τα θύματά του. Οι αστυνομικοί έψαξαν στο σπίτι για πιθανές κρυψώνες αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το μόνο που εντόπισαν ήταν μία καραμπίνα, η οποία και κατασχέθηκε.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με άλλα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πρόσφατα, ο «γιατρός» είχε στήσει ολόκληρο κύκλωμα γύρω από τη δράση του, με σκοπό να «ψαρεύει» τα θύματά του, με τους συνεργούς του να αποτελούν ακόμη ένα ερωτηματικό για την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται, τέλος, πως οι αρχές έχουν στα χέρια τους τουλάχιστον 60 καταγγελίες για την υπόθεση, με τον αριθμό εκείνων που καλούν την αστυνομία για να αυξάνεται σημαντικά μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ψευτογιατρού.

 
Keywords
Τυχαία Θέματα