ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 2-1 στο ημίχρονο

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ όμως ο ΟΦΗ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, πριν οι ομάδες κατευθυνθούν προς τα αποδυτήρια.

ΟΦΗ και ΠΑΟΚ  κοντράρονται στο «Γεντί κουλέ» 6η αγωνιστική των play-off της Super League. Οι Κρητικοί δεν έχουν σημειώσει νίκη στα playoff ενώ ο «δικέφαλος» χρειάζεται την νίκη για να πάρει προβάδισμα στην μάχη για την 2η θέση του πρωταθλήματος απέναντι

στην ΑΕΚ.

Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι δυνατά και κατάφερε να σκοράρει στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Λημνιός βγήκε στην αντεπίθεση και έκανε γύρισε στον Μπίσεσβαρ ο οποίος με ένα ωραίο πλασέ νίκησε τον Γουάλι και έγραψε το 1-0. Το γκολ αυτό «ξύπνησε» τους γηπεδούχους οι οποίοι άρχισαν να πιέζουν και απείλησαν στο 14’ με την κεφαλιά του Κουτρουμπή που έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Πασχαλάκης. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Νέιρα, ο οποίος έκανε ένα σουτ με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αποκρούσει.

Μετά το γκολ οι καλές στιγμές ήταν λιγοστές όμως στο 43’ ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ, καθώς οι Κουτρουμπής, Στάικος και Μπράουν συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να πασάρει στον Φιγκεϊρέδο ο οποίος ανέτρεψε το σκορ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα