Ιωάννης Μελισσανίδης: Έχασα τον πατέρα μου πριν από 5 μήνες και είναι βαθιά η απώλειά μου

Ο ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης μιλά για το bullying που έχει υποστεί, αλλά και για την απώλεια του πατέρα του που τον έχει συγκλονίσει.

Ο ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για το bullying που έχει υποστεί, αλλά και για την πρόσφατη απώλεια του

πατέρα του που τον έχει συγκλονίσει, ενώ η συνέντευξή του πραγματοποιήθηκε στην οδό που έχει πάρει το όνομά του, με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι το ανακάλυψε μόλις πριν από τρεις βδομάδες.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, που έχει το ρεκόρ του νεότερου χρυσού ολυμπιονίκη στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής, είπε για εκείνη τη μέρα: «Ακόμα θυμάμαι τα πάντα από τη μέρα που κέρδισα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του '96. Την ημέρα του τελικού ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, έκανα την προσευχή μου και είχα βάλει να ακούσω Θεοδωράκη, Χατζιδάκι και Κάλλας».

Ο γνωστός αθλητής αναφέρθηκε και στο bullying που έχει υποστεί σε μικρότερη ηλικία, λέγοντας «Έχω υποστεί bullying για τον σεξουαλικό προσανατολιμό μου. Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις;», ενώ για τον θάνατο του πατέρα του, που τον έχει συγκλονίσει, είπε συγκινημένος: "Έχασα τον πατέρα μου πριν από 5 μήνες και είναι πολύ βαθιά η απώλειά του. Πιστεύω σε κάθε οδό, όπως αυτή εδώ, θα πρέπει δίπλα από το όνομα του ολυμπιονίκη να γράφει σε παρένθεση και τους γονείς του: Αικατερίνη και Ευάγγελος».

Keywords
Τυχαία Θέματα