Ο Κιμ Γιονγκ Ουν κήρυξε πόλεμο στα στενά τζιν και την ποπ μουσική

Το «καπιταλιστικό lifestyle» της ποπ μουσικής -την οποία χαρακτήρισε «σατανικό καρκίνο»- καταδίκασε ο Κιμ Γιονγκ Ουν και το έβαλε πείσμα να σώσει τον λαό του!

Τα δεινά που απειλούν τον λαό του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι δύο - σύμφωνα τουλάχιστον με τον ίδιο: Τα τζιν και η K-Pop (η νοτιοκορεάτικη ποπ που αυξάνει τη δημοφιλία της παγκοσμίως). Έτσι, έχει βάλει τώρα στόχο

να βάλει τέλος στις «αντισοσιαλιστικές» επιρροές και φυσικά θέσπισε και ανάλογους νόμους.

Σύμφωνα με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, η K-POP είναι «σατανικός καρκίνος» που διαφθείρει τους νέους της χώρας του, ενώ, γενικότερα, εκτιμά ότι το πολιτιστικό «αντισοσιαλιστικό» υλικό από τη Νότια Κορέα φέρεται να επιδρά αρνητικά στην «ενδυμασία, τα χτενίσματα, την ομιλία και τη συμπεριφορά» των Βορειοκορεατών. Έτσι, θέσπισε τους εξής νόμους:

Τιμωρία για «κατοχή ή / και παρακολούθηση ψυχαγωγικού περιεχομένου από τη Νότια Κορέα» από πέντε σε 15 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας Απαγόρευση των κολλητών τζιν Λίστα με απαγορευμένες εμφανίσεις και χτενίσματα

«Η ιστορία μας διδάσκει ένα κρίσιμο μάθημα ότι μια χώρα μπορεί να γίνει ευάλωτη και τελικά να καταρρεύσει σαν υγρός τοίχος ανεξάρτητα από την οικονομική και αμυντική της δύναμη, αν δεν διατηρούμε τον δικό μας τρόπο ζωής» είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

{https://twitter.com/MailOnline/status/1403298338842288130}

{https://www.youtube.com/watch?v=2ips2mM7Zqw}

ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝΜΟΥΣΙΚΗΤΖΙΝΠΟΠΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα