Λιάγκας για Θεοφάνους: «Μας έχει καθυβρίσει από το πρωί, δικαίως»

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε σήμερα για το θέμα που προέκυψε με τον Γιώργο Θεοφάνους και το ρεπορτάζ για τον Τριαντάφυλλο. Πώς ξεκίνησε η κόντρα. 

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του γνωστού συνθέτη Γιώργου Θεοφάνους και της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» με αφορμή τον ...Τριαντάφυλλο!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας 14/6 όταν σε ρεπορτάζ για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα του Τριαντάφυλλου ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ανάφερε πως τρεις συνθέτες «δίνουν μάχη» για

να εξασφαλίσουν πως  θα γράψουν τον νέο δίσκο του τραγουδιστή. Οι άλλοι δύο εκτός του κ.Θεοφάνους -σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- ήταν ο Φοίβος και ο Γιώργος Σαμπάνης ενώ για το σχήμα που θα εμφανίζεται είχε μεταδοθεί πως του έχει γίνει προσέγγιση για να είναι σχήμα Βίσση - Βανδή και Μαζωνάκη - Ρουβά.

Τα παραπάνω - τα οποία αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι παρακολουθούσε με απορία η Φάιη Σκορδά ρωτώντας επίμονα για την πηγή των πληροφοριών- έκαναν έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους που έστειλε προσωπικό μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα ενώ έκανε και ανάρτηση στο Instagram. «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just. Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ», έγραψε. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Theofanous (@theofanousg)

Το επίμαχο ρεπορτάζ: 

Στο θέμα επανήλθε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας:

«Ο Θεοφάνους μας έχει καθυβρίσει από το πρωί και δικαίως. Αν βγει κάποιος και πει κάτι που δεν ισχύει… Εμείς το χλευάσαμε κι ο Βαγγέλης Περρής είπε για Μπετόβεν και Μότσαρτ. Ο Θεοφάνους, που είναι κι εύθικτος, μου έστειλε ένα έντονο μήνυμα. Αν δεν του έχει γίνει πρόταση και το έχουμε βγάλει από το στομάχι μας, δικαίως τσαντίστηκε.

Δεν πήραμε να τον ρωτήσουμε».

Όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους για το θέμα κι ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να ρωτήσουν αν υπήρξε προσέγγιση από επιχειρηματία για τον Τριαντάφυλλο, ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε: «Τι σιγά το ένα και το άλλο; Δεν είναι ωραία η εικόνα που δημιουργούμε».

Πάντως το Πρωινό στο ρεπορτάζ της Δευτέρας δεν έπεσε μέσα ούτε στο σχήμα που θα εμφανίζεται ο Τριαντάφυλλος αφού σήμερα ο καλλιτέχνης και πρώην Survivor αποκάλυψε πως έχει υπογράψει με τον επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκο προκειμένου να εμφανίζεται από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη στο Κέντρο Αθηνών ή στο Estate χωρίς να γνωρίζει ποιους άλλους τραγουδιστές θα έχει στο πλευρό του. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣΠΡΩΙΝΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα