Νέα ταλαιπωρία για τους οδηγούς - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς που θα κινηθούν στο κέντρο της Αθήνας το Σαββατοκύριακο καθώς η εκτέλεση εργασιών φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., «στις 20 και 21.06.2020, κατά τις ώρες 07.30΄ έως 15.00΄ και 17.30΄ έως 21.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην άκρα αριστερή

λωρίδα της Λ. Αλεξάνδρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων», λόγω «εκτέλεσης εργασιών επαναφοράς μικροφθορών σε φρεάτια».

Η παραπάνω ρύθμιση αφορά τα εξής σημεία:

Έναντι Πλατείας Αιγύπτου, πλησίον της οδού Μαυρομματαίων.Έναντι της οδού Μπούσγου.Στο ύψος της οδού Ψαλλιδά.Στο ύψος της οδού Χρυσολωρά.Στο ύψος της Πλατείας Αργεντινής, πλησίον της οδού Λασκάρεως.Στο ύψος του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης, πλησίον της οδού Κυριακού.

'Οπως ανακοινώθηκε, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος, κατά τις ανωτέρω εργασίες.

Παράλληλα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, «θα πραγματοποιηθεί τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων της αριστερής λωρίδας της οδού Ακαδημίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεμιστοκέους έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ζωοδόχου Πηγής», κατά το χρονικό διάστημα από 20-06-2020 έως 15-08-2020 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί παρακαλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες έντονο κυκλοφοριακό κομφούζιο προκληθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας και λόγω των παρεμβάσεων για τον «Μεγάλο Περίπατο».

Keywords
Τυχαία Θέματα