Νέα πρόκληση από το τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας και Δένδια

Επίθεση κατά της Ελλάδας και του Νίκου Δένδια εξαπέλυσε το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών συντηρώντας την ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών.

Λάδι στη φωτιά των ελληνοτουρκικών σχέσεων ρίχνει με νέα ανακοίνωση το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών που βάλλει κατά της Ελλάδας και του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Όπως

μετέδωσε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδηςστον ΣΚΑΙ, η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών καλεί την Ελλάδα να μην παραβιάζει τα δικαιώματα προσφύγων και μεταναστών και καλεί τη χώρα μας να εκλογικευτεί.

Με αφορμή την δήλωση του Νίκου Δένδια στον ΘΕΜΑ 104,6 ότι είναι η Τουρκία που παραβιάζει με «βάρβαρο τρόπο» τα δικαιώματα των μεταναστών, το τουρκικό ΥΠΕΞ επικαλείται για άλλη μια φορά τα fake news περί παραβίασης του δικαιώματος στη ζωή των μεταναστών από την Ελλάδα προσθέτοντας ότι «είναι ντροπή να αποκαλείς βαρβάρους κάθε είδους αθώους ανθρώπους».

Τέλος, σημειώνει με σκληρή γλώσσα «αυτοί που αυτοαποκαλούνται λίκνο του πολιτισμού πρέπει να σέβονται όσους δεν έχουν γλώσσα και θρησκεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα